Samsung päivittää kaikkiaan 11 nykyistä puhelintaan Jelly Beaniin, mukana Galaxy S II ja Galaxy Note

Samsung aikoo päivittää Galaxy S III -lippulaivansa lisäksi myös useita muita nykyisiä puhelinmallejaan uuteen Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään. Kaikkiaan päivitys on luvassa 11 puhelimelle ja neljälle tabletille.

Puhelimista päivityksen lippulaivan lisäksi saavat Galaxy S II, Galaxy Note, Galaxy S Advance, Galaxy S II LTE, Galaxy Chat, Galaxy Ace 2, Galaxy Beam, Galaxy Ace Plus, Galaxy Mini 2 ja Galaxy S Duos. Taulutietokoneiden osalta mukana ovat Galaxy Tab 2 7.0, Galaxy Tab 7.0 Plus, Galaxy Tab 2 10.1 ja Galaxy Note 10.1.

Päivityksien saatavuus eri mallien kesken tulee varmastikin vaihtelemaan ja yksityiskohtaisempia tietoja kuultaneen myöhemmin. Galaxy S III:n omistajat voivat sen sijaan jo virittää laitteitaan valmiuteen, sillä Jelly Beanin on luvattu saapuvan suomalaisille käyttäjille lokakuun alussa.

Lähde: The Verge

16 kommenttia

 1. Nyt jumalauta Samsung! Galaxy Tab 7.0 Plus ja Note (ja SGS2!) löytyy listasta, mutta 8.9 (julkaisitiin samaan aikaa 7.0 plussan kanssa) tai 7.7 (julkaistiin 2kk noiden *jälkeen*) EI ole siellä? Kummallekkin luvattiin 4.0 päivitys jo alkuvuodeksi, mutta mitään ei ole vielä tullut.

  Aika varmasti voin sanoa, että jos tuossa listassa olevat laitteet saavat JB päivityksen, mutta 8.9 ja 7.7 eivät saa, niin en kyllä ikinä edes katso Samsungiin päin enää.

 2. mua korpeaa taas toi pirun galaxy mini 2 mitä hittoa se siellä listalla tekee, ei mitään hyvä et edes jotkin laitteet saa päivityksiä mutta miksi mini 2 eikä esim galaxy s ja galaxy s+ kummassakin on tehoa aivan tarpeeksi jos lähes saman raudan omaava mini 2 saa sen päivityksen 800mhz prossulla ja 512mt muistilla niin miksei galaxy s/+ saa.
  onhan niissä rauta parempaa kuin mini 2 eli 1ghz tai + 1,4ghz suoritin, kaikissa on kuitenkin ”vain” 512mt rammia aikaisemmin luulin et se on se samsungin touchwiz + ics joka olisi liian pöhöttynyt mahtuakseen 512mt rammiin mutta kiitos mini 2 joka todisti ainakin sen et vika ei ole touchwiz vaan nähtävästi samsungin viitseliäisyydestä.

  ennenkuin joku sieltä takarivistä huutelee niin tiedän et s1 on jo vanha laite mutta kun samsung alunperin puhui et ics olisi muka liian raskas galaxy s1:een joten…

  1. NONIIN PRKL!! Nyt Samsung saata…! Nyt palaa kyllä kohta käpy! NIMENOMAAN Samppa käytti tekosyynä SGS/Tab:n kohdalla JUURIKIN tuota 512Mb muistirajoitusta syynä siihen, ettei SGS/Tab saanut ICS päivitystä!

   Valitin siitä jo silloin suureen ääneen monessa paikassa ja kyseenalaistin tuon ”syyn” moneen kertaan! Nyt se tuli ainakin todistettua että olin oikeassa. Samppa oli vaan yksinkertaisesti k*sipäinen, eikä mitään oikeaa syytä ollut koskaan olemassakaan.

   Nyt jos vielä oikeasti eivät päivitä 8.9/10.1 ja 7.7 Tabeja enää mihinkään, niin…

   Tietääpä ainakin minkä firman tuotetta seuraavaksi EI hanki…

 3. Minkä vuoksi jelly bean ei tule galaxy tab 10.1?

 4. Voi samppa minkä menit tekeen, ostin 8.9:n kun se oli ics-päivityslistalla toukokuussa. Eipä ole enää, myin sen pois vähän aikaa sitten ja ostin 7.7:n. No eipä ole tässäkään vielä ics:ää, eikä tule tulevaisuudessa jb:ä. Yhtään Samsungin tuotetta ei tähän talouteen enää tule, sen verran tää päivityspolitiikka ottaa nyt päähän.

 5. Kaikki Samsungin puhelinmallit jotka tehneet yksiköt kuuluvat edelleen Samsungiin, ovat Samsungin nykyisiä puhelinmalleja. Ehkä myynnistä poistuneita tai niiden valmistus on lopetettu mutta yhtä kaikki ne ovat Samsungin nykyisiä puhelimia.

  Itse artikkelin sisällöstä, Samsung lorotti sen verran pahasti silmään Galaxy S:n päivitysten kanssa etten toiste enää tuon firman puhelimiin koske.

 6. Nuubit laittaaka custom firmware niihin vanhoihin ruoskiinne.

  1. Niin ja kärsikää nahoissanne customien force closed ongelmien kanssa vai? Ei kiitos, ei enää toista kertaa mitään kuraa. Vaikka ei tää sampan puukottama firmis parempi ole niin on ainakin vakaampi.

 7. Millos Galaxy acelle on tulossa uusia päivityksiä? Mun eka oikea älypuhelin ja mistään en saa tietoa tähän liittyen?!
  Huomasin ett ace 2 ja ace plus oli kyllä listassa…

  1. Puhelimesi on valmistajan mukaan vanha malli, joten 99% todennäköisyydellä siihen ei enää koskaan tule mitään päivitystä. (Tämä riippumatta siitä, onko siihen koskaan tullutkaan mitään.)

   Tervetuloa Samsung-kerhoon, ota paikkasi jostain muiden k*rpiintyneiden joukosta…

   Joskus sitä toivoo toivomasta päästyään, että SuperAMOLED+ olisi jonkun muun firman tuote… Jos Samsungin laitteet eivät olisi niin huippuja, niin en kyllä koskaan edes katsoisi enää ko. firmaan päin, sen verran tullut v-käyrän nousua sen takia.

 8. Joo kattelin tosta listasta että s advanceen on myös tulossa (ehkä tullutkin) päivitys. Kiesissä oli päivitys mutta se ei päivitä sitä jonkun takia. En päivittänyt kun se ei onnistunut joten johtuukohan se siitä päivitys jutusta että kiesissä ei näy updatea s advanceen. Eli pitäiskö kyseinen ohjelma päivittää ennen ku se update näkyy.

 9. Vai onko s advancelle tullut vielä sitä päivitystä?????

 10. Älkää ihmiset valittako vaan pistäkää ite romi uusiksi. Heleppoa ku mikä!

 11. millon galaxy beam tulee päivitys ja jos on jo niin miten se tehdään??

Kommentointi on suljettu!