Samsung Galaxy Note II nyt myynnissä

Tabletin ja älypuhelimen yhdistelmäksi Samsungin kuvailema Galaxy Note II on saapunut Suomen markkinoille. Uutuuden pitäisi löytyä nyt kaupoista ympäri maata. Valmistaja ilmoittaa laitteen suositushinnaksi 700 euroa.

Samsung esitteli Galaxy Note II:n maailmalle IFA-messuilla elo-syyskuun vaihteessa. Toisen sukupolven Galaxy Note ottaa muotoilullisesti mallia toukokuussa esitellystä Galaxy S III:sta. Sen erikoisuutena on suurempi näyttö, josta katselupinta-alaa löytyy peräti 5,5 tuuman verran. Kosketusnäyttö perustuu HD Super AMOLED -tekniikkaan ja kykenee 1280 x 720 pikselin tarkkuuteen.

Toinen laitteen ominaispiirre on koteloon integroitu S Pen -kynä. Sen avulla muistiinpanojen laatiminen ja esimerkiksi piirtäminen käy paljaita sormia kätevämmin.

Galaxy Note II:n sisällä hyrrää 1,6 gigahertsin neliydinsuoritin. Mukana on kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Muita ominaisuuksia ovat microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth 4.0, NFC, WiFi ja kahdeksan megapikselin kamera. Laite perustuu Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään.

Uutuudesta saapuu myöhemmin kuluvan vuoden aikana markkinoille myös LTE-yhteyksiä tukeva malli, joka tunnetaan nimellä Galaxy Note II 4G.

6 kommenttia

 1. Onneksi ei ihan tuolla hinnalla tullut myyntiin, olisi ollut aika iPhone-fiilikset. Onhan Note2 varmasti hyvä puhelin (itsellä ykkösversio tuosta ja pidän kovasti), mutta 700€? Ei kyllä natsais maksaa ihan sen vertaa 🙂

  Onneks ainakin Saunalahti näyttää myyvän 599€ tota, hiukan sentään järkevämpi hinta. Mutta alkuperäisen Noten hinnan ollessa tossa 450€ luokassa, en hirveästi näe pointtia tuota kakkosta ostaa. Onko tuo tehon lisäys sitten tuon 150€ arvoinen on jokaisen oma päätös. Omalla kohdallani ei olisi. Eipä tunnu tuo ykkösversiokaan koskaan hitaalta, missään mitä itse sillä teen. Tietysti varmaan jos käyttää kovasti (vaativien pelien) pelaamiseen, niin siinä tuntuu.

 2. Kyllä tämä on ihan hintansa arvoinen (S3 on pelkkä älypuhelin),koska kyseessä on kuitenkin ”hybridi malli”!. 😉

 3. Äh turha, Lumia 820 ja Surface + WP 8 Läppäri.

 4. Kyllä tuo vajaan 600e arvoinen mielestäni on. Tehokkaampi, isommalla rammilla ja näytöllä kuin melkein samanhintainen S3. Sujuvampi käyttökokemus kuin vanhalla Notella. Jos koko ei ole este, niin hieno vehjes on.

  1. Samaa mieltä, ehdottomasti olisi 600€ arvoinen yksinään markkinoilla, MUTTA. Alkuperäisen Noten hinta on 150€ halvempi, ovatko Note II uudistukset tuon 150€ arvoiset? Tästä en olisi enää niin varma kaikkien kohdalla.

   Varmasti on niitä jotka tuota tehoa tarvitsevat ja silloin uudistus on todella tuon arvoinen. Tehoa kuitenkin Note II:ssa on huomattavasti enemmän kuin ykkösessä ja muistin määräkin tuplattu.

   Kuitenkin, omassa käytössäni tuo uudistus ei olisi juurikaan edes 1€ arvoinen. En ole saanut Noteani tökkimään tai hidastelemaan missään käytössä, eikä muistin määrä ole koskaan tullut vastaan yhdelläkään puhelimella. (Paitsi Samsungin tekosyyssä evätä päivytys SGS/Tab.)

   Jos nyt olisin hankkimassa Notea, miettisen todella kaksi kertaa, että kumman ottaisin. Note II on tietysti uudempi ja näinollen *PITÄISI* saada päivityksiä kauemmin, mutta kyseessä on kuitenkin Samsung. (SGS+ ei saanut koskaan mitään.)

 5. Tuosta näytön koosta tulikin mieleen etten ymmärrä kuinka ihmiset jatkuvasti käyttävät argumentteina huippumalliluureja vastaan ettei niitä muka pystyisi käyttämään yhdellä kädellä. Esim. 4,3″ olisi yläraja. Mitä nyt katukuvassa näkee niin suurin osa muutenkin käyttää kahdella kädellä iPhoneaan. Käytän jatkuvasti omaa 4,65″ puhelintani yhdellä kädellä ja sujuu paremmin kuin hyvin. Noteakin olen kokeillut käyttää yhdellä kädellä ja sujui täysin ongelmitta. Ja kyllä, uskallan väittää että mulla on pienempi käsi kuin monella muulla täällä. Mutta itse Note II:sta, en kyllä aio ostaa mutta olisi jossain vaiheessa hienoa päästä kokeilemaan 😀 voisi Teemukin sen arvostella!

Kommentointi on suljettu!