Seitsemän faktaa Nokia Lumia 820:sta

Matkapuhelinvalmistaja Nokia järjesti hiljattain valituille toimittajille ja bloggaajille kyselysession, jonka aiheena oli tuleva Lumia 820 -puhelin. Osallistujilla oli mahdollisuus saada vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin loppuvuodesta kauppoihin saapuvasta uutuudesta. Mitään maata mullistavaa ei paljastunut, mutta muutamia ihan mielenkiintoisia yksityiskohtia sessio toi esille.

 1. Puhelin tukee muistikortteja aina 64 gigatavuun astu. Sisäistä tallennustilaa Lumia 820 tarjoaa kahdeksan gigatavua.
 2. Muistikortin vaihtaminen vaatii akun poistamisen. Ilmeisesti korttipaikka on siis akun alla.
 3. Näyttöä ei suojaa Gorilla-lasi. Pinnan sanotaan joka tapauksessa olevan naarmuuntumatonta
 4. Lumia 820:n kameramoduuli on sama kuin Lumia 900:ssa. Uudet ohjelmisto-ominaisuudet kuitenkin tuovat parannuksia kuvauskokemukseen.
 5. Erilaisilla kuorilla Nokia pyrkii kohdentamaan laitetta eri tuoteryhmiin. Hyvänä esimerkkinä toimivat kovempaan käyttöön suunnatut kuoret, joiden avulla sama puhelin saadaan kestämään hieman kovempaa käsittelyä.
 6. Nokia tutkii mahdollisuutta tuoda kestäviin kuoriin myös tuen langattomalle lataukselle.
 7. Lumia 820:ssa päädyttiin WVGA-tason näyttöön, koska Nokian mukaan se yhdistää hyvän luettavuuden ja nopean vasteajan kokoluokassaan.

Lähde: WMPoweruser

10 kommenttia

 1. Varmaan kyseinen luuri menee hankintaan kun ei rahat taida 920rittää ja htc tai samsunki ei jaksa innostaa. Perushyvä puhelinhan tuo on ja kaikki itselleni tärkeä löytyy.

 2. Harmi, että ei sovellu minulle. Ostin vasta uuden viritinvahvistimen ja sitä voi ohjata todella monipuolisella Android-softalla. Pojankin kauko-ohjattava helikopteri toimii valmistajan Android softalla.. Lisäksi minulla on vuosien aikana kertynyt paljon muitakin digitaalisia omistukset, joten ei huvita vaihtaa toiseen ekosysteemiin johon ei noita softia saa.

 3. mitä vahvistinta voi ohjata androidilla?

 4. Mulla on Pioneer VSX-922. Mutta oikeastaan nykyään voisi kysyä, mitä merkkiä ei voi ohjata Android tai Apple päätelaitteella? Ainakin kun liikkeessä tutustuin, tuntui ko ominaisuus lyötyvät hyvin yleisesti paremmassa hintaluokassa.

 5. Siis, onko 820:ssä sama optinen kuvanvakain kuin 920:ssä? Vai mitä meinaa kameramoduuli?

  1. Huom. 820:ssä on sama moduuli kuin Lumia *900* puhelimessa, EI *920*.

Kommentointi on suljettu!