HTC esitteli One X+:n Android 4.1:llä

Taiwanilainen HTC on esitellyt markkinoille uuden Android-pohjaisen älypuhelimen. Kyseessä on paranneltu versio alkuvuodesta esitellystä One X -mallista, joka tuo tullessaan tehokkaamman suorittimen, enemmän akkukapasiteettia ja lisää sisäistä tallennustilaa.

Uusi HTC One X+ säilyttää esikuvansa muotoilun ja mitat: 134,36 x 69,9 x 8,9 millimetriä. Tehokkaampi 2100 mAh:n akku kuitenkin nostaa laitteen painon edeltäjän 130 grammasta 135 grammaan. Alkuperäinen One X sisältää 1800 milliampeerin virtalähteen, joten akun kapasiteetti on noussut varsin mukavasti. Puheaikaa uutuuden kehutaankin tarjoavan 37 prosenttia enemmän.

HTC on varustanut One X+:n viimeisen päälle kovalla tekniikalla. Sydämenä sykkii 1,7 gigahertsin NVIDIA Tegra 3 AP37 -neliydinsuoritin. Tallennustilaa löytyy mukavat 64 gigatavua ja RAM-muistia on tarjolla gigatavun verran. Valmistaja kehuu parantuneiden tehojen myötä verkkoselauksen ja pelaamisen sujuvan entistäkin sulavammin.

Uutuuden kosketusnäyttö on 4,7 tuumaa ja tarkkuudeltaan 720p-tasoa. Takana komeilee kahdeksan megapikselin kamera, joka pystyy 1080p-videokuvaukseen. Kamerassa on 28 millimetrin F2.0-objektiivi. Luonnollisesti mukana on myös tuki Beats Audio -äänitekniikalle.

Puhelimen muita ominaisuuksia ovat NFC, Bluetooth 4.0, WiFi, GPS, GLONASS ja 1,6 megapikselin kamera etupaneelissa.

HTC One X+ saapuu markkinoille lokakuussa Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmällä ja Sense 4+ -käyttöliittymällä.