Nokian uusi päivitys parantaa 808 PureView:n kuvaominaisuuksia

Kamerallaan mobiilimaailmaa ihastuttava Nokia 808 PureView saa uusia ominaisuuksia kuvatoimintoihinsa Nokian tuoreen ohjelmistopäivityksen muodossa. Päivityksen jakelu on käynnistetty 2. lokakuuta, mutta sen saatavuus eri mallivarianttien ja operaattoriversioiden kesken saattaa hieman vaihdella. Oman puhelimen voi päivittää suoraan laitteen päivitystyökalun kautta tai liittämällä Nokia 808 PureView tietokoneeseen ja käynnistämällä Nokia Suite -ohjelmiston.

Päivitys keskittyy erityisesti parantamaan laitteen kuvaominaisuuksia. Se sisältää muun muassa seuraavat uudistukset:

  • Ruudukkonäkymä galleriassa, kun puhelin käännetään vaakatasoon.
  • Pääsy monipuolisempiin toimintoihin, kun kuvia avataan työpöydän kuva-widgetin kautta. Kuvia voi selata, zoomata, jakaa ja editoida.
  • Enemmän tietoa kuvista, kuten resoluutio, ISO-taso, valkotasapaino, tiedoston koko ja kuvauspaikka. Mahdollisuus nähdä kartalta, missä kyseinen kuva on otettu.
  • Gallerian ruudukkonäkymässä mahdollisuus valita ja poistaa useita kuvia kerralla.
  • Luovassa kuvaustilassa uusi resetointipainike, jolla kaikki asetukset voidaan nopeasti palauttaa alkuperäisiksi.

Kuvaukseen liittyvien uudistuksien lisäksi paketti päivittää verkkoselaimen versioon 8.3, joka parantaa tukea HTML5-standardille. Mukana on uusi autotila, jonka kautta on mahdollista päästä helposti käsiksi puhelimen keskeisimpiin toimintoihin ajon aikana. Lisäksi virtuaalinäppäimistö on kokenut parannuksia muun muassa nopeuden osalta.

Lähde: Nokia Conversations