Kuvina: valkoinen Apple iPhone 5

Heinäkuussa loimme silmäyksen kuvien kautta Nokia 808 PureView -kamerapuhelimeen. Artikkelisarjamme jatkuu tänään valkoisen iPhone 5:n muodossa, jonka myynti Suomessa käynnistyi 28. syyskuuta. Kaikki sarjamme aikaisemmat osat löydät täältä.

7,6 millimetriä ohut ja 112 grammaa painava iPhone 5 on Applen ohuin ja kevein kosketusnäyttöpuhelin, kuten jo niin moneen kertaan olemme todenneet. Sen muodot noudattelevat tuttuja linjoja, vaikka paljon muutoksiakin on tapahtunut. Lasinen takakuori on vaihtunut alumiiniin, alla on uusi telakkaliitin, 3,5 millimetrin kuulokepaikka on vaihtunut ylhäältä alas ja näyttö on kasvanut puoli tuumaa.

Pidemmittä puheitta itse kuviin:

5 kommenttia

  1. Missäs ne muut värit ovat, ainiin niitä ei ole 😀 😀

  2. Itseasiassa iPhonessa ei ole yhtäkään väriä, musta, harmaa ja valkoinen ovat tummuusarvoja 😀

    1. Itseasiassa musta on kaikkien värien yhdistelmä. Väri joka on imenyt kaikkivärit itseensä eli ei heijasta silmälle yhtään väriä takaisin!:)

Kommentointi on suljettu!