TomTomin navigointi saapui Androidille, tuettu laitekanta vielä suppea

Suomalaisillekin erittäin tuttu TomTom on tuonut navigointisovelluksensa Androidille. Pitkään iOS:lle saatavilla ollut sovellus sisältää kattavan määrän ominaisuuksia, mutta tukee ikävä kyllä alkuvaiheessa hyvin rajattua määrää Android-laitteista. Se vaatii toimiakseen vähintään Android 2.2 -alustaversion ja laitteen, jonka näytön tarkkuus on 800 x 480 tai 854 x 480 pikseliä. Tämä sulkee suoraan pois uusimmat huippumallit.

TomTomin Android-sovellus tallentaa tarvittavat tiedot suoraan puhelimen muistiin, joten se toimii ilman datayhteyttä ja on näin loistava muun muassa ulkomailla autoiltaessa. Käyttöliittymä sisältää tutut 2D- ja 3D-näkymät sekä värit. Ominaisuuksiin kuuluvat luonnollisesti myös ääniopastus, mahdollisuus luoda usean pisteen reittejä, automaattinen yö- ja päivätila, kattava tietokanta kiinnostuksen kohteista sekä tuet IQ Routes– ja TomTom HD Traffic -tekniikoille.

Sovelluksen hinta rippuu siihen liittyvän karttapaketin laajuudesta. Eri vaihtoehdot ovat nähtävissä täällä.

TomTom on sitoutunut kehittämään sovelluksensa yhteensopivuutta ja tulevaisuudessa sen voidaan odottaa toimivan nykyistä laajemmalla laitekannalla.

Lähde: The Verge

1 kommentti

  1. Tämänkaltaiset soveltuvuusongelmat ovat kyllä Androidin riesa monen muunkin ohjelman kohdalla. Minua henkilökohtaisesti ärsyttää ensimmäistä Galaxy Tabista ja vanhemmasta Samsungin Galaxy Tabi 10.1 puuttuvat ohjelmat. Toiseen laitteeseen saattaa olla tarjolla ohjelma ja toiselle ei. Käyttiksen päivityskään ei onnistu 10.1 tabissa uusimpaan kun Samsung hidastelee oman versionsa kanssa.. Pitäs ostaa Samsung Galaxy Tab 2 10.1 jotta sais ICS käyttöön.. 😀

Kommentointi on suljettu!