Windows Phone 8:n virallinen julkistus tapahtuu 29. lokakuuta?

Ohjelmistomammutti Microsoft kutsuu väkeä tulevaan tilaisuuteensa, jonka aiheena on kesällä ensiesittelynsä saanut Windows Phone 8 -alusta. Asiasta kertoo muun muassa verkkolehti Engadget, joka arvelee, että kyseisessä tapahtumassa Microsoftin uusi mobiilialusta saa vihdoin virallisen lähtölaukauksensa. Tämä on erittäin todennäköistä, sillä laitevalmistajat ovat ilmoittaneet tuovansa uutuusalustaan pohjautuvat puhelimensa markkinoille marraskuussa.

San Franciscossa 29. lokakuuta järjestettävä tilaisuus tulee todennäköisesti paljastamaan paljon uusia tietoja alustan ominaisuuksista. Ehkäpä kuulemme myös tarkemman aikataulun Windows Phone 7.8 -päivityksestä, jonka on tarkoitus tuoda kasiversion uudistunut kotinäkymä nykyisiin laitteisiin.

Windows Phone 8 on tärkeä julkaisu Microsoftille. Se laajentaa alustan rautatukea muun muassa moniydinsuorittimilla ja NFC:llä. Kehittäjille tarjotaan tuki natiiville koodille, yrityksille parempia salausominaisuuksia ja loppukäyttäjille verkon kautta suoritettavat OTA-päivitykset.

Lähde: Engadget

2 kommenttia

  1. Otsikossa 28. päivä, tekstissä 29. päivä?

  2. Microsoft järjestää siis kaksi eri tapahtumaa Windows 8 ja Windows Phone 8 julkkarille? Eikös nuo olisi voinut hoitaa samalla kertaa alta pois.. 😀 http://goo.gl/Y5DRL

Kommentointi on suljettu!