Lumia 920 saataville Yhdysvalloissa 4. marraskuuta?

Nokian seuraavan sukupolven Lumia-puhelimien tarkkoja saatavuustietoja odotetaan kuin kuuta nousevaa. MobiiliBlogissakin useat lukijamme ovat ilmaisseet kiinnostuksensa Nokian uutuuksia kohtaan. Tässä vaiheessa varmaa on vain se, että Lumia 820 ja Lumia 920 saapuvat Yhdysvaltoihin sekä keskeisille Euroopan markkinoille marraskuun aikana.

Tuoreimpien tietojen mukaan ainakin Lumia 920 olisi rapakon takana saatavilla heti kuun alkupuoliskolla, 4. marraskuuta alkaen. Teknologiasivusto wpcentral pitää tietoa varmana luotettavaan lähteeseensä vedoten. Kyseinen päivä on sunnuntai ja AT&T tuo perinteisesti uutuusmallit myyntiin nimenomaisena viikonpäivänä.

Aikataulua voidaan pitää realistisena. Microsoft esittelee Windows Phone 8 -alustansa maailmalle 29. lokakuuta ja Nokia haluaa varmastikin toisen sukupolven Lumiansa markkinoille mahdollisimman pian. Toivottavasti yhtiö kertoo pian saatavuustietoja myös Suomen osalta. Erittäin todennäköisesti laitteet saapuvat myös meillä myyntiin marraskuun aikana.

Lähde: wpcentral

11 kommenttia

  1. Millonkohan noita pääsee Suomessa hiplaamaan…?

  2. Jos saisi ilman Windowsia niin kiinnostaisi. Puhelimet ilman kunnollista ekosysteemiä eivät vaan ole kilpailukykyisiä. Lisäksi henkilökohtaisesti haluan, että puhelin on muokattavissa itse mahdollisimman paljon ja tätä ei ole WP:n mahdollistettu.

    1. Kieltämättä olen vähän samoilla linjoilla. Harmi, että Nokia laittoi kaikki yhden kortin varaan.

  3. Epäilemättä loistoluuri. Toivotaan että markkinatkin innostuvat.

  4. Markkinat tuskin innostuvat yhtä paljon,mitä Android olisi tuonut…!!. ;(

  5. Veikkaan että WP8 Lumiat nähdään Suomessa samaan aikaan kuin Jenkeissäkin. Suomalaiset operaattorit ovat varmasti solmineet sopimuksensa Nokian kanssa. Suomesta vaan kenties puuttuu uteliaiden bloggareiden raivoisa nuuskiminen jotta vuotoja saataisiin aikaiseksi. 🙂

  6. Ikävä kyllä teknologiablogeissa ollaan lähes yhtä mieltä siitä että yksinoikeutta ei olisi tullut antaa AT&T:lle vaan puhelin olisi pitänyt saada kaikille mahdollisille operaattoreille tarjolle. iPhonen kohdalla aikoinaan homma toimi mutta ei kun kyse on altavastaajasta joka on iPhonea ja Androideja vastassa (tilanne on muuttunut sitten vuoden 2007…)

    1. Tämä. Jenkkikytkyt tuppaavat olemaan sellaisia ettei operaattoria ihan heti olla vaihtamassa + AT&T:n 4G verkko on saanut reippaasti kritiikkiä osakseen.

Kommentointi on suljettu!