Nokia tuo Lumia 920:n syaanina Yhdysvaltoihin

Monet, allekirjoittanut mukaan luettuna, pettyivät hieman, kun Nokian syyskuun alussa esittelemän Lumia 920:n hienojen värien joukosta puuttui kokonaan syaani. Se oli useiden suosikkiväri niin N9:n kuin Lumia 800:n kohdalla. Pientä toivoa värin saapumisesta antaa kuitenkin se, että syaani Lumia 920 kuuluu operaattori AT&T:n valikoimiin Yhdysvalloissa. Mahdollisesti se siis voisi jossain vaiheessa rantautua myös laajemmille markkinoille.

Mattapintaisen syaanin myötä Lumia 920 tulee olemaan saatavilla kaikkiaan kuutena eri värinä. Vaihtoehtojen saatavuus riippuu kuitenkin markkina-alueista. Suomessa uutuus tulee aikanaan myyntiin keltaisena, punaisena, valkoisena, harmaana ja mustana.

Lumia 920 on Nokian Windows Phone 8 -malliston lippulaiva. Se tarjoaa 4,5 tuuman 720p-kosketusnäytön, 8,7 megapikselin PureView-kameran ja tehokkaan Snapdragon S4 -piirisarjan, jonka tuplaydinsuoritin on kellotettu 1,5 gigahertsiin.

Lähteet: My Nokia Blog, wpcentral & nokiagadgets.com

4 kommenttia

  1. Näyttäisi Nokian sivujen mukaan että harmaa väri olisi tiputettu pois L920:n värivaihtoehdoista. Harmi jos näin on, itse olen odotellut harmaata.

  2. Eikös näytön taso PERIAATTEESSA ole yli HD:n, koska sen resohan on 1280 x 768 kun HD on 1280 x 720?

  3. Ja mikähän ilo noista 48 ylimääräisestä vaakapikselistä? Mustat surureunat katsottaessa 720p matskua?

Kommentointi on suljettu!