Huhu: LG:n Nexus-puhelin julki lokakuun lopussa

LG Optimus G

Korealaisen LG:n huhutaan vihdoin pääsevän Googlen arvostettujen Nexus-laitteiden valmistajaksi. Verkkolehti CNetin mukaan LG ja Google julkaisevat uuden Nexus-sarjalaisen lokakuun lopussa. Se tulee vastaamaan ominaisuuksiltaan hyvin pitkälti korealaisvalmistajan tuoretta lippulaivaa, Optimus G:tä.

LG:n Nexus-puhelin tarjoaisi neliydinsuorittimen, kaksi gigatavua RAM-muistia, 1280 x 768 pikselin True HD IPS -kosketusnäytön, kahdeksan megapikselin kameran ja kahdeksan tai 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laitteen akku ei olisi vaihdettavissa ja muistikorttipaikka loistaisi poissaolollaan.

Perinteisesti Google on esitellyt Nexus-laitteet uuden Android-julkaisun yhteydessä. Viime aikoina verkossa onkin levinnyt jonkin verran huhuja Android 4.2 -versiosta, mutta luotettavia tietoja uudesta julkaisusta ei ole ollut tarjolla. Googlen on toisaalta huhuttu avaavan Nexus-brändin laajemmin valmistajien käyttöön. Kun tietyt ohjelmisto- ja rautavaatimukset täyttyvät, voisi valmistaja rakentaa Nexus-tuotteen.

Lähde: CNet

2 kommenttia

 1. Muuten täysi kympin laite, mutta 16 GB muistia eikä muistikortti paikkaa pilaavat kokonaisuuden. Vähintään 32 GB ja mielellään 64 GB pitäs olla.

  1. Vaikka olenkin kanssasi samaa mieltä (varsinkin kun ei ole korttipaikkaa, niin 8Gb mallin olemassa olokin jo hieman hämmentää. Jos olisi korttipaikka, niin sitten olisi eri asia), niin on pakko kysyä, että mitä sillä tilalla tekee puhelimessa?

   Itselläni on 16Gb:n versiot Tabeista(7, 7.7 ja 8.9), Notesta sekä iPhonesta ja Lumia 710 jossa on käsittääkseni n. 6Gb(?) tilaa. 7-tabeihin ja Noteen saisi microSD-kortitkin, mutta niissä ei tällä hetkellä edes ole korttia. Koskaan en ole saanut mitään noista edes täyteen, saati tarvinnut lisää tilaa. (Poikkeuksena kun vaimo lainasi 8.9 Tabia ja halusi katsoa koko TV-sarjan kerralla sillä, niin kaikki jaksot eivät mahtuneet.)

   En itseasiassa ole edes saanut Xcoverini 2Gb korttia täyteen… Sitä en tosin niin aktiivisesti käytäkkään. Kai se kesällä olisi täyttynyt, jos en olisi ahkerasti siirrellyt kuvia koneelle.

   Ottavatko ihmiset niin paljon videokuvaa (still-kuvilla tuota ei juuri saa täyteen mitenkään vikkelästi), että laitteet täyttyvät siitä, vai mitä? Vai onko niin paljon ihmisiä jotka eivät ”tyhjennä” kuvia koneelle/muuhun talteen ja pitävät kaiken vain laitteen muistissa?

Kommentointi on suljettu!