Sony muuttaa nimeämiskäytäntöään? Tuleva lippulaiva nimeltään C650X?

Japanilainen Sony ottaa käyttöön uudenlaisen nimeämiskäytännön mobiililaitteissaan vuoden 2013 alusta lähtien, väittävät tuoreet huhut. Tietojen mukaan valmistaja siirtyy käyttämään viidestä merkistä koostuvia mallimerkintöjä. Sonyn tulevan lippulaivan huhutaan kantavan merkintää C650X.

Huhu ei kerro juurikaan yksityiskohtia uutuuspuhelimesta tai tulevasta mallimerkintäkäytännöstä. Epäselvää on esimerkiksi Xperia-brändin kohtalo. Nykyisin valmistaja nimeää tuotteensa Xperia-nimellä ja sitä seuraavalla kirjaimella tai kirjaimilla. Ehkäpä uusi merkkisarja tulee korvaamaan nykyisen kirjainkäytännön? Tällöin tuleva lippulaiva voisi olla muotoa Xperia C650X.

Odotetustikin Sonyn lippulaiva tulee perustumaan Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään. Uutuuden julkaisu tapahtunee aikaisintaan loppuvuodesta.

2 kommenttia

  1. Kyllähän nämä nykyiset puhelimetkin on tunnettu merkkisarjoilla. Esim xperia T on nimeltään myös LT30p. Miten tämä eroaisi näistä?

    Muutenkin tuntuisi tyhmältä jos Sony muuttaisi hyvän, toimivan ja yksinkeraisen nimeämiskäytännön monimutkaisemmaksi ilman mitään syytä.

  2. Satunnaisia kirjainyhdistelmiä käyttämällä ei ihan heti lopu nimeämisvaihtoehdot.

Kommentointi on suljettu!