T-Mobile tuo Amerikkaan yksinoikeudella Nokia Lumia 810 -puhelimen

AT&T ei jää sittenkään ainoaksi amerikkalaisoperaattoriksi, joka tulee myymään Nokian seuraavan sukupolven Windows Phone -puhelimia. T-Mobile on nimittäin ilmoittanut tuovansa myyntiin seuraavien viikkojen aikana täysin uuden Lumia 810 -mallin.

Uutuuden muotoilua voisi kuvailla hillitymmäksi versioksi Lumia 820 -mallista. Sen etupuolella on 4,3 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 800 x 480 pikseliä. Se tukee Clear Black -teknologiaa. Takaa löytyy kahdeksan megapikselin kamera ja etupaneelissa on 1,2 megapikselin kamera. Tarkempia teknisiä yksityiskohtia ei vielä paljastettu. Laite perustuu joka tapauksessa Windows Phone 8 -alustaan.

Lumia 810:n tarkka saatavuus ja hinta jäivät teknisten tietojen ohella vielä kysymysmerkeiksi. Todennäköisesti puhelimen myynti käynnistyy marraskuussa.

Lähde: GSMArena

7 kommenttia

 1. taitaapi tulla nokialle syyte iphonen kopioimisesta 😀

 2. Edelliselle kommentoijalle: Eipä taida tulla kun Apple käytti Nokiaa edellisessä oikeusjutussaan esimerkkinä puljusta joka *ei* kopioi heidän tuotteitaan 😉

 3. eikö muistuta aika paljon sitä huhuttua microsoftin surface puhelinta toi oikeenpuolimmainen kuva? vai mistä se kuva mikä niissä jutuissa on esiintyny oli tullu?

 4. Oikeanpuoleista kuvaa kun katsoo,niin…iPhone 4S tulee kyllä mieleen!!. =(

 5. eppu jep…

  Noh 820 menee ostoon joka tapauksessa ellei hinta mene liian ylös. 😀

  N9 huollossa niin pitää käydä koneella lukemassa uutiset. 🙁

 6. On kyllä hienonnäköinen puhelin!
  Toivottavasti tulee myös Euroopan mantereelle.

Kommentointi on suljettu!