Videolla: Samsungin Windows Phone 8 -puhelin ATIV S

Elokuun lopussa esitellystä Samsung ATIV S -puhelimesta on kuultu julkaisun jälkeen vähän. Kyseessähän on korealaisvalmistajan ensimmäinen Windows Phone 8 -puhelin, joka on ainoastaan 8,7 millimetriä paksu. Laitteen suositushinta on Suomen markkinoilla 599 euroa.

Verkkojulkaisu GSMArena julkaisi uutuudesta lyhyen videokatsauksen, mutta poisti sen pian jakelusta. Ilmeisesti videota ei ollut syystä tai toisesta vielä tarkoitus julkaista, mutta kerran nettiin joutunutta materiaalia on usein vaikea kokonaan saada pois. Niin myös tämän videon kohdalla, joka on nyt ladattu YouTubeen toisen käyttäjän toimesta. Se antaa lyhyen esikatsauksen Samsungin tulevaan uutuuteen.

Samsung ATIV S perustuu 1,5 gigahertsin tuplaydinsuorittimeen. Sen ominaisuuksia ovat 4,8 tuuman HD Super AMOLED -kosketusnäyttö, 16 tai 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka, kahdeksan megapikselin kamera ja NFC. Sisällä on muhkea 2300 mAh:n akku.

Lähde: Phone Arena

8 kommenttia

  1. Melko samanlaiselta näyttää Galaxy-mallin kanssa, eli iphonen muotoilua jäljittelevä lapio. Lumia 920:kin näyttää huomattavan paremmalta.

    1. Tarkotit varmaan että lumia näyttää paljon rumemmalta?

  2. huomattavasti ohuempi ja eritoten kevyempi kuin lumia, paremmalla akkukestolla. Ainoa vain ettei tuota WPtä uskalla laittaa sen rajoittuneisuuden takia. Ei ainakaan vielä.

  3. Lumia on kyllä huomattavasti paremman näköinen kuin tuo muovinen nitisevä laitos. Parempi kamera ja navigointikin siinä on. Miksi ostaisin tuollaisen hökötyksen vaikka olisi kuinka 50€ halvempi.

    1. Henkilö joka haluaa WP8-puhelimen ja jolle 32gb tallennustila ei riitä. Eli aika moni. 🙂

Kommentointi on suljettu!