LG:n Nexus-puhelin vuodetuissa kuvissa

Kahden viimeisimmän Nexus-puhelimen valmistajana toiminut Samsung saa tuoreimpien huhujen valossa väistyä, kun sen korealainen kilpaveli, LG, loikkaa Nexus-valmistajien joukkoon. Verkkoon on nyt vuotanut useita kuvia tästä tulevasta uutuudesta, jonka julkaisun uumoillaan tapahtuvan lokakuun lopussa.

Tuoreiden kuvien perusteella LG:n Nexus-puhelin muistuttaa muodoiltaan hyvin paljon Samsungin valmistamaa Galaxy Nexusta. Takakuoressa on varsin mielenkiintoisen näköinen tekstuuri sekä Googlen ja LG:n logot. Muutoin puhelin tuo erehdyttävästi mieleen Galaxy Nexuksen.

Kuvat antavat ymmärtää, että puhelimessa ei tulisi pyörimään aiemmin huhuttu Android 4.2 -alustaversio. Mukana vaikuttaisi olevan Android 4.1.2 -käyttöjärjestelmä. Ominaisuuksiin tulevat luultavasti kuulumaan ainakin neliydinsuoritin, 768 x 1184 pikselin näyttö, kahdeksan megapikselin kamera ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Uutuuden viralliseksi nimeksi saattaisi vanhojen merkkien perusteella muodostua LG Optimus Nexus.

Lähde: Phone Arena [1, 2]

4 kommenttia

  1. Hyi.

    Nokia Lumia 820 tai 810 on aika hieno kyl kans. :O

  2. Mitkähän reiät tuossa puhelimen pohjassa on? Tuskin kaiuttimiakaan..Olisiko jotakin suunnitelmaa tehdä telakoinnille jotain, sillä nykyisellään ei Android puolella ole mitään yhteistä käytäntöä. Eli olisiko Google kenties havittelemassa jotain standardin tyylistä nastoitusta telakalle, sillä tuo usbihan ei itsessään ole varsinaisesti telakoitava..?

  3. 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa

    Muistikorttipaikka puuttuu?

Kommentointi on suljettu!