Ranskalaisketju kauppaa Lumia 920 -puhelinta 649,90 euron hintaan

Jostain kumman syystä Nokia haluaa pitää suomalaiset epätietoisuudessa seuraavan sukupolven Lumia-malliensa saatavuuksien sekä hintojen suhteen. Yhdysvalloissa ja monilla keskeisillä Euroopan markkinoilla saatavuudeksi on jo vahvistettu marraskuu. Huhut kertovat, että ainakin Yhdysvalloissa myynti käynnistyisi marraskuun 4. päivä.

Ranskalainen Phonehouse.fr on aloittanut Lumia 920:n ennakkomyynnin. Hinnaksi ketju ilmoittaa 649,90 euroa, joka on hyvin linjassa Nokian muutamille Euroopan markkinoille ilmoittaman 649 euron suositushinnan kanssa. Ranskalaiskauppa tosin lisää pakettiin Fatboyn valmistaman latausalustan, jolloin Lumia 920:n tarjoamasta langattomasta latauksesta pääsee heti nauttimaan.

Merkit viittaavat nyt vahvasti siihen, että myös suomalaiskuluttajat joutuvat lyömään pöytään reilut 600 euroa, jos haluavat omakseen Nokian tulevan lippulaivan. Hintaero iPhone 5:een ei lopulta vaikuttaisi muodostuvan kovin suureksi, sillä halvimman version uudesta iPhonesta saa itselleen karvan verran alle 700 eurolla.

Lähde: Phone Arena

13 kommenttia

 1. Äh, vähän on liikaa. Ihan tavis high end hintahan tuo on, mutta kun on lumia 800 en näy syytä vaihtaa. Kamera toki kiinnostaa ja skype integraatio, mutta ei 649 euron verran.
  Täytynee odottaa että hinnat tippuu.

  1. Alkuhintaa on toki reilunlaisesti, mutta hinta-laatusuhteeltaan varsin hyvä kapula. Ominaisuuksiakin on siihen malliin, että kilpailijat jäävät jalkoihin, etenkin iPhone tuntuu turhan ylihintaiselta ominaisuuksiin nähden. Galaxy S3:kin on parempi ostos kuin uusi iPhone. Huomioitavaa on, että muilla valmistajilla lippulaivamallit ovat aluksi olleet kalliimpia kuin Lumia 920.

   1. Laatu maksaa ja iPhone on paras laatua. Kaikki lumiat taas on ylihintasia kun ottaa huomioon että ainut mitä niillä voi tehdä on BSOD

   2. On toki hyvä hinta-laatusuhde. Tuossa vaan vähän pohdin itsekseni kannattaako vaihtaa lumia 800:sta.

    1. Laatu maksaa ja iPuhelimien laatu onkin sitten karttoja, naarmuja, kuvaushäiriöitä, softahäiriöitä. Tällä lähinnä tarkoitan, että ei iPuhelimet ole paskoja, mutta joskus, edes kerran voisi ataa perustelut lauseelle ”iPhone on paras laatua”, koska tuo lausahdus itsessään ei vakuuta kyllä ketään.

    2. Kartturi, Applesta on aina se 2 puolta. Toinen on se mikä lukee lehdissä (mitä näytät edustavan) Toinen puoli on taas ne käyttäjät jotka ostaa sen laitteen oikeasti ja käyttää sitä.

     ”koska tuo lausahdus itsessään ei vakuuta kyllä ketään.”

     Kyllä se vakuuttaa ne jotka oikeasti applen laitteita käyttää, kyllä ne tietää mitä se Applen laatu on vs se mitä lehdissä ja netissä lukee.

  1. Saatavilla täällä maaliskuussa 2013 – ja kaupan päälle Fatboyn sijasta lämmintä kättä.

   1. Jaa, voitko linkittää lehdistötiedotteen tai valmistajan/operaattorin tuotesivun?

 2. Wtf 799 € paljonkohan sitten 820 tai 810 jos tulee Suomeen?

  Nokia alenna hintoja 100 €

  1. Tuo 799€ on ihan hatusta heitetty. Suomen hintoja ei ole vielä julkaistu, eikä nämä hinnat muutenkaan ole vasta kuin ennakkotilaushintoja!

 3. 649 ei oo paha tuon Fatboyn tyynyn kans. Veikkaisin, että 920:n hinta Suomessa tulee oleen n. 600e.

Kommentointi on suljettu!