Suuri saksalaisketju lupaa uudet Lumiat myyntiin marraskuun 1. päivä

Spekulointi Nokian uusien Lumia-mallien aikataulujen osalta jatkuu. Jos Saksan suurimman myymäläketjun MediaMarktin tietoja on uskominen, saapuvat Lumia 920– ja Lumia 820 -puhelimet myyntiin marraskuun 1. päivänä. Saksalaisketju on hinnoitellut Lumia 920:n 649 euroon ja Lumia 820:n 449 euroon.

Nokian sekä muiden valmistajien Windows Phone 8 -tuotteiden tarkkoja saatavuustietoja joudutaan näillä näkymin odottamaan aina lokakuun 29. päivään asti. Microsoft on varannut kyseisen päivän tilaisuudelle, jossa se lanseeraa Windows Phone 8:n virallisesti markkinoille.

Suomalaisvalmistajan toisen sukupolven Lumiat haastavat kilpailijansa tyylikkäällä muotoilullaan, väreillä ja tuella langattomalle lataamiselle. Lumia 920:n valtteja ovat laadukas PureView-kamera, nopean vasteajan omaava 4,5 tuuman kosketusnäyttö ja 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin. Edullisempi Lumia 820 tarjoaa 4,3 tuuman kosketuspaneelin ja vaihdettavat värikuoret.

Lähde: Phone Arena

3 kommenttia

  1. saa nähdä kuinka nopeesti sit 920 kanssa sit tulee http://www.designskins.fi kuoret kun ne lisää aika hitaasti niitä valikoimiin. siis jos haluu siihenki uutta väriä.

Kommentointi on suljettu!