LG:n ja Googlen yhteistyöpuhelin on Nexus 4?

Korealaisen LG:n ja amerikkalaisen Googlen kiivaasti huhuissa pyörineen yhteisvoimin rakennetun Android-puhelimen lopulliseksi mallinimeksi on muodostumassa Nexus 4. Asia käy ilmi Google+:aan ladatuista kuvista, joiden tiedoissa kuvauslaitteeksi on listattu Nexus 4. Osa kuvista on sittemmin jo poistettu palvelusta.

Kyseessä on järjestyksessään neljäs Nexus-puhelin, johon myös uutuuden nimi viitannee. Sitä edeltävät mallit ovat Nexus One, Nexus S ja Galaxy Nexus. Lisäksi markkinoilla on nähty yksi tabletti, joka tottelee nimeä Nexus 7.

LG:n valmistamasta Nexuksesta on vuotanut verkkoon tietoa tasaiseen tahtiin. Se tulee noudattelemaan samaa muotokieltä Galaxy Nexuksen kanssa ja perustumaan 4,7 tuuman kosketusnäyttöön, jonka tarkkuus on 1280 x 768 pikseliä. Vääntöä on 1,5 gigahertsin kellotaajuudella pyörivän neliydinsuorittimen verran ja RAM-muistia kaksi gigatavua.

Verkkoon levinneissä kuvissa puhelimen on nähty sisältävän Android 4.1.2 -alustaversion. Perinteisesti Google on kuitenkin esitellyt Nexus-laitteet uuden Android-julkaisun yhteydessä, joten myös tältä saralta voidaan odottaa jotain uutta. Nexus 4:n julkistamisen pitäisi tapahtua 29. lokakuuta.

Lähde: The Verge

1 kommentti

  1. ”LG:n älyluuri… näääh! ei kiinnosta.”
    ”It’s a Nexus”
    ”Shut up and take my money!”

Kommentointi on suljettu!