HTC:ltä Japaniin Android 4.1 -puhelin viiden tuuman 1080p-näytöllä

Älypuhelinvalmistaja HTC on esitellyt markkinoille loistokkailla ominaisuuksilla varustetun Android 4.1 -pohjaisen puhelimen, joka kilpailee asiakkaista Galaxy Note II:n ja Optimus Vu II:n kanssa. Uusi HTC J Butterfly nähdään ainakin aluksi vain Japanissa. Se saapuu myyntiin joulukuussa mustana, valkoisen ja punaisena.

HTC J Butterflyn kuumin ominaisuus on viiden tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus yltää täyden teräväpiirtostandardin tasolle. 1920 x 1080 pikselin tarkkuuteen kykenevä näyttö on toteutettu Super LCD3 -tekniikalla. Pikseleitä tuumaa kohden kertyy mukavat 440. Esimerkiksi iPhone 5:ssä vastaava lukema on 326.

Puhelimen muu tekniikka on myös markkinoiden kärkeä. Sisällä on 1,5 gigahertsin Snapdragon S4 -neliydinsuoritin ja kaksi gigatavua RAM-muistia. Takakamerassa on megapikseleitä kahdeksan ja etukamerassa kaksi. Akussa on kapasiteettia 2020 milliampeeria.

Todennäköisesti laite nähdään ennen pitkää muodossa tai toisessa myös laajemmilla markkinoilla. Aika näyttää, milloin viiden tuuman 1080p-tason näyttö rantautuu Eurooppaan.

Lähde GSMArena

9 kommenttia

 1. Ihan ok mutta ei pure muhun.

  1. Android on huono.
  2. Huono design.
  3. Ei mtn hienoo. ( Esim nokia tv )

  1. 1. Android on paras
   2. Design parempi kuin nokiassa
   3. Muunneltavuus ( mitä hianoo on nokia tv:ssä?!)

   1. 1. iOS on paras
    2. Design kopioitu Applelta
    3. Päivityksiä saa odottaa kuukausitolkulla

 2. Korkein tarkkuus, mitä käytetään aikakauslehtien yms. tulostamiseen, on yleensä 600 dpi. Pistetään puhelimissakin luvut samalle tasolle eli 600 ppi – eikä kerrota kenelläkään, että 300:n jälkeen silmällä on vaikeuksia erottaa pisteitä lähietäisyydeltäkin.

  P.S. Liian pieni akku.

 3. Eikös ollut puhetta, että tuollaiset ”tämä on paras, muut sucks” tyyliset kommentit jätetään vähemmälle 😉

  Mutta joo, on kyllä yllättävän pieni akku. Luulisi tuollaisen näyttöhirviön vievän aika paljon juicea.

 4. onhan toi todella tyylikäs kapula!

  onneksi htc:kään ei ole kiintynyt näyttöä kiertäviin leveisiin reunoihin, joten fyysinen koko on saatu puristettua pieneksi 5″:n näytöstä huolimatta…
  toisin on edelleen eräällä ”kotimaisella” valmistajalla.

  t. osakkeenomistaja

 5. Siisti laite kovasti koittaa HTC tulla messissä. Mut ei tuo oikeesti paljookaan kamppaile Note2;sta vastaan. Tossakun ei ole mitään mitä ei Note2;ssa ole. Mut Note2 pesee ton taas monessaki mielessä. Tietysti jos tuo tulee oleen paljon halvempi kuin Note2 niin silloin vois jotain vaikuttaa.

Kommentointi on suljettu!