Klassikkopeli Carmageddon saapui iOS:lle – lataa tänään ilmaiseksi

Moni 90-luvulla PC-pelaamisen parissa aikaa viettänyt muistaa varmastikin Carmageddonin. Se on vuonna 1997 ensijulkaisunsa saanut autokaahailupeli, joka herätti aikanaan suurta keskustelua väkivaltaisuudestaan johtuen. Peli kiellettiinkin muutamissa maissa sekä julkaistiin useissa valtioissa sensuroituna versiona.

Nyt tämä klassikkopeli on rantautunut Applen iOS-alustalle. Se on toteutettu niin sanotusti universaalina versiona, eli peli osaa hyödyntää sekä iPhonen että iPadin erityispiirteet. Peli on tämän päivän ladattavissa ilmaiseksi, jonka jälkeen se muuttuu maksulliseksi.

Carmageddon on yksi pelimaailman ensimmäisistä vapaan liikkuvuuden mahdollistavista ajopeleistä. Sen idea on hyvin yksinkertainen: tuhoamalla kerätään pisteitä. Mukana on 28 erilaista vihollista, 11 tutkittavaa ympäristöä ja kaikkiaan 30 erilaista autoa.

Carmageddon on pian saatavilla myös Android-alustalle.

Lataa Carmageddon App Storesta.

Lähde: Phone Arena

4 kommenttia

  1. Kiitos tästä. Olisi mennyt muuten ilmainen hyvä peli sivu suun. 🙂

  2. Yleensä nämä vanhojen uudet porttaukset on menettäneet hohtonsa ja aika on ajanut ohi. Yllättäen tässä oli hyvä meininki edelleen, grafiikka on vähän karu tänäpäivänä, mutta pelattavuus on kunnossa ja auton ohjaus mallillaan ja tuttu carmageddon meininki välittyy. Pari kenttää tuli ajeltua ja vaikutti erittäin toimivalta, täytyy varmaan lisääkin pelata, aikoinaan tätä tuli pelattua ”jokunen” tunti 🙂

    ”Carmageddon on pian saatavilla myös Android-alustalle.”

    Ei kannata kuitenkaan pidättää hengitystä odotellessa, tänään luin, että saattaa mennä 2013 alkuun.

  3. Command & Conquerin ensimmäiset osat olisi siisti nähdä kännykässä. Jostain niistä on ollut pitemmän aikaa nettiselaimella toimiva versio kehitteillä.

  4. On edelleen huippupeli! Android ja PC-versiota odotellessa.
    Aika ei ole syönyt tätä juuri ollenkaan. Ja Fear Factoryn musiikki päälle niin avot!

Kommentointi on suljettu!