Android-puhelimia aktivoidaan päivittäin 1,3 miljoonaa kappaletta

Hakukonemahti Googlen tulos tipahti kolmannen vuosineljänneksen aikana. Yhtiö teki edelleen voittoa huimat 2,18 miljardia dollaria, mutta se on vähemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan, jolloin kassaan kilisi rahaa 2,73 miljardia dollaria. Liikevaihto kasvoi kuitenkin selvästi asettuen 11,53 miljardiin dollariin.

Tuloskatsauksen yhteydessä saatiin myös uusia lukuja Androidin menestyksestä markkinoilla. Googlen hallituksen puheenjohtaja Larry Page kertoi maailmalla olevan nyt kaikkiaan 500 miljoonaa aktiivista Android-laitetta. Päivittäin uusia tuotteita aktivoidaan 1,3 miljoonaa kappaletta.

Google valmistautuu parhaillaan 29. lokakuuta pidettävään Android-tilaisuuteen, jossa sen ja LG:n arvellaan esittelevän Nexus 4 -puhelimen. Lisäksi saatamme kuulla tietoja Nexus-brändin laajenemisesta sekä yksityiskohtia seuraavasta Android-julkaisusta.

Lähde: Phone Arena

3 kommenttia

  1. Enkö mä vain tajua jotain juttua tästä, vai miksi mun mielestä ei voi olla niin, että voitto on hurjasti isompi, kuin liikevaihto? Pitäskö ton lv:n olla kans miljardia?

Kommentointi on suljettu!