Googlelta kolme Nexus-laitetta lokakuun tapahtumassa?

Huhut ovat jo hetken vihjailleet, että Googlen Nexus-mallisto saattaisi laajentua pian useammalla uudella jäsenellä. Google järjestää 29. lokakuuta Android-tilaisuuden, jossa uutuudet, jos sellaisia on siis tulossa, julkaistaan. Yksi asia lienee tässä vaiheessa kuitenkin varmaa: LG:n ja Googlen yhteistyöpuhelin näkee päivänvalonsa.

LG:n ja Googlen uutuuspuhelimesta on vuotanut verkkoon jo lähes kaikki mahdollinen. Se on nimeltään Nexus 4, perustuu 4,7 tuuman kosketusnäyttöön ja tarjoaa vääntöä neliydinsuorittimen voimalla. Muotoilultaan se edustaa Galaxy Nexuksen kanssa samaa linjaa.

Toinen lokakuun lopulla paljastettava uutuus voisi olla Sonyn valmistama Nexus-luuri, mahdollisesti nimeltään Nexus X. Sonyn on jo tovin odotettu liittyvän Nexus-valmistajiin, sillä japanilaisyhtiö on tehnyt paljon Androidin kehityksen eteen. Alla nähtävässä kuvassa esiintyvästä laitteesta ei tiedetä yksityiskohtia, mutta tuskin sen ominaisuudet ainakaan kovin heikolla tasolla ovat.

Nexus 7 on saamassa pienen päivityksen, joka voisi hyvin vahvistua Googlen tilaisuudessa. Tabletti on tulossa huhujen mukaan myyntiin 32 gigatavun sisäisellä muistilla varustettuna. Nykyään Nexus 7:ää kaupataan kahdeksan ja 16 gigatavun versioina.

Päivitys: Sonyn huhuttu Nexus-laite on osoittautunut feikiksi.

Lähteet: TechCruch & The Verge

2 kommenttia

  1. 29 päivä julkaistaan kolme Nexus laitetta: Nexus 4 (LG), Nexus 10 (Samsung) sekä Nexus 7 3G (asus). Puhelimia siis vain yksi – LG:n 4,7 tuumainen Optimus G variantti – tabletteja kaksi. Sonyn Nexus puhelin oli valitettavasti feikki, ja kuvien väärentäjä tuli jopa jo esiin muistaakseni Gizmodossa. Sääli sinänsä, Sony Xperia Nexus olisi ollut tosi kova juttu.

    1. Niinpä näkyy. Päivitin juttua. Taidokas feikki.

Kommentointi on suljettu!