Lumia 920 on AT&T:n yksinoikeus Yhdysvalloissa kuusi kuukautta

Operaattori AT&T:llä on kuuden kuukauden yksinoikeus Nokian Lumia 920 -puhelimeen Yhdysvaltojen markkinoilla. Asia selviää operaattorin Lumia 920 -aiheisista videoista, jotka valuivat verkkoon ennen aikojaan. Videot ehdittiin poimia talteen ja ovat nyt katsottavissa juttumme lopusta.

Nokian toinen kierros Lumia-malliston kanssa käynnistyy rapakon takana tutuissa merkeissä. Jos muistat, niin myös Lumia 900 oli alussa yksinoikeudella myynnissä vain AT&T:llä. Todennäköisesti muilla operaattoreilla ei tulla näkemään vastaavanlaista lippulaivaa, joten Nokian paukut ovat pitkälti AT&T:ssä ja Lumia 920:ssa.

Windows Phone 8 -pohjainen Lumia 920 yhdistää samaan pakettiin 1,5 gigahertsin tuplaydinsuorittimen, 8,7 megapikselin PureView-kameran ja 4,5 tuuman PureMotion HD+ -kosketusnäytön, jonka tarkkuus on 1280 x 768 pikseliä. Huhujen perusteella sen odotetaan saapuvan myyntiin marraskuun alussa.

Lähteet: GSMArenaWMExperts

4 kommenttia

  1. Tuossa ajassa 920 on jo vanhaa teknologiaa, eikä muut operaattorit enää katsele lumian perään.

  2. teki, olet oikeassa.

    Lumiat pitäisi saada kaikkiin mahdollisiin paikkoihin HETI, koska niitä on odoteltu jo pitkään… Ja esimerkiksi Samsung Galaxy S4 saattaa jo tulla…

  3. Olis ollut tärkeää saada kyllä alusta alkaen muillekin operaattoreille. 6kk on todella pitkä aika mobiilimaailmasa.

Kommentointi on suljettu!