Nokia: Angry Birds edelleen työn alla Lumia 610:lle

MobiiliBlogi lähti selvittämään Lumia 610:lle luvatun Angry Birds -version kohtaloa. Toukokuun lopussa Nokia lupaili, että menestyspelistä tulee versio myös Lumia 610:lle. Useiden kuukausien jälkeen peliä ei ole vieläkään nähty Nokian edullisessa Windows Phone -puhelimessa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että projekti olisi haudattu.

Nokia vastasi vihdoin kuluneella viikolla kyselyymme pelin kohtalosta. Yhtiön viestinnästä kerrottiin, että Nokia tekee edelleen töitä asian eteen ja ilmoittaa peli aikataulusta mahdollisuuksien mukaan. Paljon tämä ei asiaa avannut, mutta ainakaan tukea pelille ei ole virallisesti vielä kuopattu. Aika näyttää, milloin nuorison suosimalle Lumia 610:lle Angry Birds saadaan.

Lumia 610 ei tällä hetkellä tue Angry Birdsiä, koska siinä on muuta Lumia-perhettä vähemmän RAM-muistia. Kevyemmän version suunnittelun ei luulisi kuitenkaan olevan ylitsepääsemätön saavutus, sillä sellainen julkaistiin aikanaan Androidille. Se tuo pelin vanhemmille Android-laitteille, joiden alustaversio ja tehot eivät enää ole tuoreimmalla mahdollisella tasolla.

10 kommenttia

 1. 256Mt RAM muistia on ihan naurettavan vähän!!.

  1. Valitettavasti tuo määrä oli yleistä tietokoneissa esimerkiksi viisi vuotta takaperin.

 2. angry birds lumia 610 on naurettavan turhaa resurssien tuhlaamista.

  1. ”angry birds lumia 610 on naurettavan turhaa resurssien tuhlaamista.”

   totta joka sana! ihme että tästä on väännetty edes uutinen! lyö 100 euroa lisää niin saat jo lumia 800 luurin mikä on jo paljon parempi!

   turha panostaa tuohon enään! naurettavaa uutisointia! tietenkion tarkoitus mustamaalata nokiaa niinkuin suomen medialla on ollut tapana viime vuosina.

   1. Eihän kyse missään vaiheessa olekkaan ollut siitä, onko se järkevää vai ei, tai onko Lumia 610 p*skaa vai ei.

    Kyse onkin siitä, että näin LUVATTIIN tehdä.

 3. Kai sen nyt pitäisi onnistua jos noille Asha pohjaisillekin sai tehtyä räätälöidyn kevyen änkkärin…

 4. Ei tarvitse vääntää edes 100 euroa lisää.

  LUMIA 800 – DNA KIMPPASOMIMUKSELLA 199 €

  Eli jos lumia 610 on noin 130 € niin tarvitset vain 70€ lisää niin saat jo paljon paremman.

 5. Voi naamapalmu mitä kommentointia. 🙂

  Olkaa tyytyväisiä, että saitte nauttia tutkivasta journalismista, jota täällä kuitenkin vaaditaan heti kun jonkun muun sivuston uutinen toistetaan päivää liian ”vanhana”. Turha siis huutaa ”vanha” jos ei MB:n täysin oma ja uusikaan uutinen kelpaa.

  Nokia valmistaa varmasti myös jatkossa alhaisemman tehon Windows-laitteita, joten totta ihmeessä optimointia ja karsittujen versioiden tekemistä suosituista peleistä kannattaa jatkaa. Ongelmia AB:n 610-version rattaisiin on varmasti tuonut WP7.8 ja AB:n tekeminen yhteensopivaksi myös alitehoisten WP8 laitteiden kanssa.

 6. Mitä helvettiä te valitatte joka asiasta.
  Teemu on tehnyt OMAN uutisen ka te valitatte, että se on turha!
  Mitä sitten pitäisi olla?!

  Itse olen ainakin tosi tyytyväinen mobiiliblogin uutistarjontaan, enkä muita teknologiasivustoja käytäkkään.

Kommentointi on suljettu!