Sony päivittää puhelimiaan Jelly Beaniin vuoden 2013 puolella

Korealainen Samsung toimi esimerkillisesti Galaxy S III -lippulaivansa kanssa aloittamalla kesäkuussa julkaistun Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmän jakelun laitteelleen lokakuun alussa. Sony ei pysty aivan samaan, sillä yhtiö on ilmoittanut, että ensimmäiset Jelly Bean -päivitykset lähtevät jakeluun helmikuun tienoilla. Tuolloin päivityksen saavat Xperia T, Xperia XT ja Xperia V.

Positiivisena yllätyksenä voidaan kuitenkin pitää sitä, että Sony tulee päivittämään mallistoaan varsin laajasti Android 4.1:een. Ikävä kyllä Sony ei kyennyt vielä kertomaan tarkempaa aikataulua päivityksistä, mutta uusi alustaversio on odotettavissa myös seuraaville puhelinmalleille: Xperia S, Xperia acro S, Xperia ion, Xperia P, Xperia go ja Xperia J.

Monien ihmetykseksi listalta uupuvat kuitenkin Xperia sola– ja Xperia U -mallit. Molemmat julkistettiin tämän vuoden aikana ja sisältävät tuplaydinsuorittimen. Sony kertoo tutkivansa laitteiden päivitysmahdollisuuksia, mutta ei osannut vielä luvata mitään varmaa asian tiimoilta.

Lähde: Sony Xperia Product Blog

3 kommenttia

  1. Sinänsä harmittavaa, että Jelly Bean -päivityksillä menee ”noinkin” myöhään. Googlenhan pitäisi tuoda hyvinkin todennäköisesti Android 4.2 -versionsa julki jo viikon päästä.

  2. no artikelissä lukee aloittaa lokakuun alussa mutta ei oo kuulunut vielä mitään ja ollaan jo viikon päästä marraskuusta ,eli onkohan jotain ongekmia tullut matkan varrella ,tai sitten jelly tule saman aikaa kun galaxy 2 johon lupailtiin marraskuussa touchwiz sekoilee kuitenkn ja samsung joutuu kovallla kädellä muuttamaan koodia tiedä sitä sit… tulis nyt vaan ja toivotavasti se muistin optimointi on parantunut todella paljon koska gs3 olisi pitänyt tulla 2 gigaa keskusmuistia jos ollaan ihan rehellisiä.’

Kommentointi on suljettu!