Galaxy S III:lle kiitosta ympäristöystävällisyydestä

Korealaisen Samsungin älypuhelinmalliston lippulaivalle Galaxy S III:lle on myönnetty Britannian Carbon Trust -säätiön PAS 2050 -sertifikaatti. Kyseessä on ympäristöarvoja painottava standardi, jolla mitataan tuotteen tai palvelun kasvihuonekaasupäästöjä sen käyttöiän aikana. Saman sertifikaatin ovat saaneet myös Galaxy S II– ja Galaxy Note -mallit. Samsung kehuukin olevansa ainoa matkapuhelinvalmistaja, joka voi tarjota tuotteita PAS 2050 -sertifikaatilla.

Korealaisvalmistajan puhelin saa kiitosta edeltäjäänsä pienemmästä hiilijalanjäljestä. Sen valmistus tuottaa vähemmän päästöjä ja kuluttaa vähemmän raaka-aineita. Kaiken kaikkiaan ympäristövaikutukset ovat edeltävää mallia peräti 14 prosenttia pienemmät.

Hiljattain Android 4.1 -päivityksen saanut Galaxy S III saapui myyntiin touko-kesäkuun vaihteessa. Puhelin nousi heti menestykseksi ympäri maailmaa ja sitä onkin myyty jo yli 20 miljoonaa kappaletta.

1 kommentti

  1. Missä tuo 4.1-päivitys on saatavilla? Itsellä ei OTA:na tai Kiesin kautta ole mitään päivitystä saatavilla. Myöskään netistä löytyvillä sivuilla, joissa listataan maat, jossa päivitys on julkaistu, on Suomi odottavana maana. Harmittaa, kun Ruotsi ilmeisesti on jo saanut päivitykset jakoon ja Suomeen luvattiin Samsungin Facebook-sivuilla päivityksen tulevan ensimmäisten joukossa….ei ole kuulunut 🙁

Kommentointi on suljettu!