Nokia Lumia 920 -promopaketti saapui – mitä sisältä paljastui?

Nokia lähetti ystävällisesti MobiiliBlogin toimitukseen tulevan Lumia 920 -puhelimen julkaisua ennakoivan promootiopaketin. Tyylikkään paketin sisältä paljastui muutamia puhelimen keskeisiä osia, joiden kautta pääsee hieman fiilistelemään, mitä tulevan pitää.

Magneetilla kiinnittyvä kannellinen laatikko on laadukas ja erityisen näyttävä. Hopean hohtoisen paketin kannen päällä lukee valkoisella tekstillä Nokia Lumia 920.

Paketin sisältä paljastuu kolme suurta korttia, joiden alla lepää konkreettisia osia puhelimesta. Yhden alta löytyy kameramoduuli ja linssi, toinen paljastaa Lumia 920:n polykarbonaattikuoren ja viimeisen kortin alla on laitteen näyttöä suojaava Gorilla-lasi.

Korttien taustapuolille on painettu tietoa mukana toimitetuista kappaleista. Esimerkiksi Gorilla-lasin valmistuksen kerrotaan tapahtuvan upottamalla se 400-asteiseen sulatettuun suolaan. Puhelimen kuori on puolestaan samaa, jota käytetään esimerkiksi jääkiekkokaukalon rajaamiseen. Kameramoduuli puolestaan tarkkailee asentoaan 300 kertaa ihmisen reaktioaikaa nopeammin, jonka ansiosta sillä saa loistavia kuvia myös hämärissä olosuhteissa.

21 kommenttia

 1. ”Puhelimen kuori on puolestaan samaa, jota käytetään esimerkiksi jääkiekkokaukalon rajaamiseen.”

  Lol. No kyllähän tuo kuulostaa paremmalta kuin jos olisi kerrottu aineen olevan täsmälleen samaa mitä käytetään CD-levyissä.

 2. HIMOTTAAAA! Tahdon tuon luurin HETI! Nyt kyllä lähtee Q4 aikana/jälkeen noksu lähtee kyllä rakettinousuun!

 3. Hankintaan menee.
  Kirkkaasti markkinoiden tyylikkäin ja kiinnostavin laite.

 4. Ei jää kuin käyttiksen takia ostamatta… valitettavasti :/ Samsung vaihtuu heti, kun Nokialta tulee Android-pohjainen lippulaiva.

 5. Huikee puhelin ja käyttöjärjestelmää käyttäneenä en vaihtaisi enää windowsia pois millään. Varmaan sata kertaa yksinkertaisempi kuin android ja vielä 200 kertaa turvallisempi. Myös nopeus on ihan huikee WP:ssä verrattuna androidiin. Hyvä Nokia!

 6. @Joni. Ei ole tulossa Androidia, joten voit huoletta käyttää Androidiasi Samsungin muodossa.
  Pöytäkone, tabletti ja Lumia920, kohta on systeemit meidän torpassa kohdillaan.

 7. Ja meillä on kohta nämä: Lumia 920 + Dell xps 12 touch läppäri/tablet W8. Nykyisen Xbox:n lisäksi. On palikat kohillaan…

 8. Onneksi Nokialta ei tule Androideja. Samaa paskaa kymmenen eri toimijan laitteissa, Nokialla on edes jotain jolla erottua vaikka muut valmistajat WP käyttävätkin laitteissaan. Android on iOsin kopio joten ei sekään niin erotu vaikka onkin aika rajallinen määrä laitteita sitä käyttämässä.

 9. Tyylikäs on. Miinus käyttikselle. Jos tuon saisi meegolla, menisi N9 vaihtoon.

  1. Kyllä! Täällä ollaan täsmälleen samaa mieltä, Jollan panosta odotellessa. Itse olen ollut niin tyytyväinen tuohon MeeGoon kaikkien symppareitten ja androidien jälkeen, että voi äiti sentään. N9 on kyllä kova luuri. En ymmärrä Elopin strategiaa yhtään. Toki, ei tämä maemo 5:ttä voita. 😉

   1. Samoilla linjoilla. Kyllä N9:n omistaja voin sanoa, että voi kun näitä vielä joskus tulisi… Jollaa odotellessa.

 10. Ihan mielenkiinnosta kysyn ,että miksi meego kannattaja odottavat Jollaa eihän se tee meego pohjaista puhelinta vaan Linux pohjaisen ja johan niitä löytyy esim android.

  1. Voin vain puhua omasta puolestani, mutta minulla on kovat odotukset Jollalle, koska he jatkavat siitä mitä N9. N9:n Swipe UI:ta siihen ei varmasti tule, mutta toivottavasti jotakin sen suuntaista.

Kommentointi on suljettu!