Android 4.1 -päivityksen jakelu Galaxy S III:lle käynnistyi vihdoin Suomessa

Kesällä julkaistun Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmäversion jakelu Samsung Galaxy S III -puhelimelle Suomessa on vihdoin käynnistynyt, raportoivat Matkapuhelinfoorumi.fi:n käyttäjät. Alustavien tietojen mukaan uusi ohjelmisto on ainakin aluksi saatavilla vain KIES-ohjelman kautta, joka on ladattavissa Windows– ja Mac-tietokoneille. Lisää tietoa ja latauslinkki Samsung KIES -ohjelmaan löytyvät täältä.

Alkujaan Android 4.1 -päivityksen piti saapua Suomeen jo lokakuun alussa. Aikataulusta lipsuttiin muutamalla viikolla, mutta ainakin paketti saatiin ulos ennen marraskuuta. Kaiken kaikkiaan Samsung on hoitanut päivityksen uuteen Android-versioon erittäin nopeasti, jos tilannetta verrataan kilpailijoihin.

Jelly Bean kohentaa Galaxy S III:n käyttökokemusta sulavoittamalla sitä entisestään. Uusiin ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa se, että kotinäkymän ikonit mukautuvat nyt automaattisesti tarjolla olevaan tilaan. Lisäksi mukana ovat myös entistäkin parempi virtuaalinen näppäimistö sekä aikaisempaa kattavampi ilmoituskeskus.

10 kommenttia

 1. saako tämän verkon kautta. eli klikkaa puhelimella kohtaa päivitys ja sieltä sit

  1. Joo. Mutta Samppa pistää päivitykset osissa jakoon ja palvelimilla on jo ollut ruuhkaa alusta asti, joten sitä kautta saapi parin päivän viiveellä. Kiirus jos on, niin KIESillä koneella saa heti.

 2. Hyvin meni päivitys. Ensin Kies ei tunnista puhelinta. Viimenään kun tunnisti ja päivitys alkoi kohtasi se jonkun ongelman. Puhelimen ruudulle tuli teksti:” Firmaware upgrade encountered a issue. Please select recovery mode in Kies & try again. Muuten hyvä, mutta puhelin ei enää yhdisty Kiesiin ollenkaan. Eiköhän se android kokeilu ollut tässä. Huomenna puhelinkauppaan ostamaan toimiva puhelin.

 3. Mulle ilmoitti ainakin puhelin aamulla, että uusi päivitys on ladattu ja valmiina asennettavaksi. Eli OTAna tuli tähän luuriin.

 4. Itse eilen latasin Kiesin kautta. Oikee piti Kies asentaa, kun en sitä muuten tarvitse. Kesti ihan älyttömän kauan päivitys, mutta lopussa hymy seisoo….hyvin näyttäisi toimivan.

 5. Kiesistä on tullut uusi versio,joten…toivottavasti olette ladanneet sen!.

 6. Kiessillä tuli mutkattomasti päivitettyä. Ehkä suurimpana uutuutena informatiivinen notificaatiot. Project Butterin tuomaa hyötyä on vaikea huomata kun ei tämä mikään etana ollut ennenkään

 7. ja jännä juttu kun muistia oli enne käytettävisä 779megaa nyt päivityksen jälkeen on 833 tällä hetkellä on pari sataamegaa muistia enne oli välillä jopa vain 96megaa joten siinä mielessä todella onnistunut päivitys ja kyllä ainakin mä huomasin sen että vaikka koti ruutua kun painaa niin aukeaa heti ennen ehkä nin 0,4 sekunnin viive vaikka onkin gs3 mutta päällä on koko ajan käytössä go launcher ex …

  1. marraskussa luvattiin samsungilta ainakin

Kommentointi on suljettu!