LG:n tuleva Nexus 4 virallisessa lehdistökuvassa, Android 4.2 vahvistettu

Googlen ja LG:n tulevasta Nexus 4 -puhelimesta on tällä erää valunut verkkoon virallinen lehdistökuva. LG:n mobiiliosaston johtajistoon kuuluva Amit Gujral vahvisti muutamia päiviä sitten, että laitteen julkaisu tapahtuu 29. lokakuuta. Samalla Gujral paljasti puhelimen pohjautuvan Android 4.2 -alustaan.

Testiohjelma GLBenchmarkin tuloksiin koodinimellä Mako ilmestynyt Nexus 4 lupaa hyvää laitteen tehojen suhteen. Tuloksellaan se on napannut tilastoista neljännen sijan. Samalla tulokset vahvistava laitteen todellakin perustuvan uuteen Android 4.2 -versioon.

Googlen Android-käyttöjärjestelmän tulevasta versiosta on hyvin vähän saatavilla luotettavia tietoja. Arvioiden mukaan se tulisi keskittymään turvallisuuden parantamiseen. Mukana saattaisi olla myös tuki eri käyttäjätileille tableteilla. Kyseiseen ominaisuuteen on löytynyt viitteitä jo nykyisestä Android 4.1 -versiosta. Se mahdollistaisi jokaiselle perheenjäsenelle henkilökohtaisen tilin omilla asetuksilla ja sovelluksilla.

Lähde: GSMArena

7 kommenttia

    1. Tuolla perusteella 80 % nykypuhelimista on rumia.

  1. Kyllä se ainakin omaa silmää miellyttää kaikkialta muualta paitsi takapuolelta. Kamalan näköinen tuo kameran alue ja aivan liikaa tekstiä takakannessa.
    Muuten tuo tuommoinen yksinkertainen muotoilu on kyllä mielestäni hillitysti tyylikäs, vielä kun saisi enemmän värivaihtoehtoja…

  2. Design näyttää jotenkin olevan minunkin mielestäni hieman ponneton. Viime Nexus puhelin toimi, koska se otti uuden Androidin uudistuneen UI:n hyvin haltuunsa. Käyttis tavallaan jatkui puhelimen suunnittelussa. Vähän ehkä samalla tavalla, kuin esimerkiksi HTC:n WP8 puhelimet.

    Toivon hartaasti, että valmistajat kokevat design-kisan tiukentuneen. Mielestäni enää halpispuhelimien on OK näyttää saippualaatikoilta, kun joskus se oikeus oli myös lippulaivamalleilla.

Kommentointi on suljettu!