Lumia 920:n ja Galaxy S III:n näytöt vastakkain kirkkaassa valossa

Kameran ohella Lumia 920:n hehkutetuimpiin ominaisuuksiin kuuluu ehdottomasti 4,5 tuuman PureMotion HD+ -kosketusnäyttö. Se tukee Nokian ClearBlack-tekniikkaa, joka saa värit toistumaan syvempinä sekä parantaa paneelin näkyvyyttä ulkona kirkkaassa valossa. Lisäksi näytön vasteajan kehuskellaan olevan selvästi kilpailijoitaan nopeampi, jonka ansiosta ruudun sisältö pysyy terävänä myös liikkeessä.

Puolalaiset toimittajat ovat päässeet todistamaan Nokian demonstraatiota Lumia 920:n näytön kyvyistä erityisen kirkkaassa valossa. Juttumme lopussa nähtävällä videolla Nokia vertailee Lumia 920:n ja Samsung Galaxy S III:n näyttöjä äärimmäisen kirkkaissa olosuhteissa. Ikävä kyllä kamera ei tuo eroja aivan täysin esille, mutta kieltämättä nokialainen vaikuttaisi suoriutuvan testistä aavistuksen paremmin. Lopullisen tuloksen määrittäminen vaatisi kuitenkin testin näkemistä omin silmin.

Lähde: WMPoweruser

10 kommenttia

 1. Hienosti toimii näyttö noin kirkkaassa näytössä.

  Auringonvalo ei ole ihan noin voimakas.

  1. Aika useilla suomalaisilla on suomalaisen kaltainen aksentti, kuten videolla olevalla Nokian työntekijällä. Paikalla olleet puolalaiset toimittajat eivät osallistuneet keskusteluun.

 2. Eipä osaa heppu puhua oikein hyvin englantia,taitaa olla myös aika innostunut esittelemään Nokia Lumia 920 näytön ominaisuuksia!!.

 3. Kaikki S3:n omistajat tietää, että sampan kanssa ei auringon paisteessa surffailla. Reso on hyvä, mutta kolonaisuutena tämä S3 on aika huono. Myös ohuet reunukset saa minulla aikaiseksi virhekomentoja. Nokian ClearBlack on mahtava vailka paneeli ei ole yhteen kirkkaampi. Tuo 920 on siis kaiken innovatiivusuuden lisäksi PARAS navigaattori!! Erityisesti autoillessa tuota näyttöä osaa arvostaa.

 4. S3 myynyt kohta puoli vuotta eli alkaa olla jo eilistä päivää, toisaalta amazing Lumen 920 on samaa tasoa sitten aikanaan kun saavat bugit korjattua ja myynnin aloitettua. Pitäis olla merkittävästi parempi jotta oikeesti kiinostaisi muitakin kuin N-fanaatikkoja.

  1. Siinä on Lumialla vähä kirimistä myynnissä, mitäköhän 25-30 miljoonaa kpl lienee S3 edellä? 🙂

 5. Samsung taitaa olla myynyt jo lähelle 50 miljoonaa Galaxy S3 mallia!. 😉
  Eikä S2 mallikaan tarvitse myyntimääriltään hävetä S3:lle.

Kommentointi on suljettu!