Tehokkaampi moniajo tulossa Galaxy S III:lle päivityksenä

Samsungin mobiililaitteisiin erikoistunut verkkojulkaisu, SamMobile, kertoo korealaisvalmistajan työstävän Galaxy S III -mallilleen ohjelmistopäivitystä, joka tuo laitteeseen uudemman Android 4.1.2 -käyttöjärjestelmäversion. Sivuston mukaan päivityksen jakelu käynnistyisi joulukuussa.

Tuleva päivitys parantaa puhelimen vakautta sekä sisältää itse Android 4.1.2 -version tarjoamat korjaukset. Käyttäjälle näkyvimpänä uudistuksena se tuo mukanaan yhden Galaxy Note II:n erityispiirteistä, joka moni-ikkunanäkymä. Se tekee moniajosta entistäkin tehokkaampaa, sillä käyttäjä voi ominaisuuden ansiosta ajaa ruudulla samanaikaisesti kahta sovellusikkunaa.

Toukokuussa maailmalle Lontoossa esitelty Galaxy S III on myynyt jo yli 20 miljoonaa kappaletta. Puhelin perustuu 4,8 tuuman HD-kosketusnäyttöön ja se omaa muun muassa kahdeksan megapikselin kameran, 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja 1,4 gigahertsin neliydinsuorittimen.

Alla video ominaisuuden toiminnasta Galaxy Note II:lla:

Lähteet: SamMobile & Phone Arena

6 kommenttia

  1. Enn tiedä onko toi ruudun jako hyvä 4,8 tuuman näytölle…

    Ehkä aika turha.

  2. Jees! S3 vielä hyvin pintansa 🙂
    Kyllä Samsung ainakin hieman erottuu tuolla Android leirissäkin kilpailijoistaan, mitenköhän siellä WP puolella menee?

    1. Wp:llä voi jo kuulemma vaihtaa aloitusnäkymän tiilien kokoa. 🙂

  3. Ei hitto…..menee vaan turhan monimutkaiseksi homma. Siltä ainakin näyttää,tuossakun jotain vähän klikkaan niin jo ollaan jossain ihan muualla kuin pitäisi.

  4. Samanlaista monimutkaisuutta ja sekoilua se tulee olemaan WP8 aloitusnäkymän tiilien kokoa muuttaessa.

Kommentointi on suljettu!