Nokia Lumia 920:n myynti Suomessa käyntiin 22. marraskuuta

Kotimainen kodinelektroniikkaan erikoistunut kauppaketju, Verkkokauppa.com, lipsautti julkisuuteen tulevan mainoslehtisensä, jossa se paljastaa Nokia Lumia 920:n saatavuuden ja hinnan. Kyseinen mainos oli hetken nähtävissä PDF-muodossa verkossa, mutta Verkkokauppa.com on sittemmin poistanut sen jakelusta.

Mainoslehtisen tärkein tieto koski Nokian Windows Phone 8 -malliston tulevaa lippulaivaa, eli Lumia 920 -mallia. Verkkokauppa.com ilmoittaa aloittavansa laitteen myynnin marraskuun 22. päivä. Erittäin todennäköisesti kyseinen päivämäärä on uutuuden virallinen lanseerausajankohta Suomessa. Hinnaksi Verkkokauppa.com kertoi puhelimelle mainoksessaan 599,90 euroa, joka on useita kymppejä aikaisemmin ennakoitua vähemmän.

Nokia Lumia 920 perustuu 1,5 gigahertsin tuplaydinsuorittimeen ja 4,5 tuuman kosketusnäyttöön, joka on tarkkuudeltaan 1280 x 768 pikseliä. Uutuus tukee langatonta latausta sekä sisältää optisella kuvanvakaimella varustetun PureView-kameran. Tallennustilaa Lumia 920 tarjoaa 32 gigatavua.

Lähde: Stefan Constantine (Twitter)

19 kommenttia

 1. Jos pitää hinta paikkansa, niin on Nokia tehnnyt oikein.

  1. Miten niin Nokia, Verkkokauppahan tota myy ja hinan laittaa.

   1. Mutta eihän sekään myy sitä katteettomalla hinnalla, jolloin Lumian hinta on alle 599,90€, joka taas on Nokian ansiota. S3 ja iPhone 5 taas ovat valmistajiensa kalliiksi hinnoittelemia, koska eivät kaupatkaan voi ottaa liikaa katetta.

    1. Jos katsotte mm. Äpyn myyntikatteita ja käyttökatetta, huomaatte että nämä myyjät eivät näistä rikastu.

    2. TheManille ja muillekin tiedoksi:
     Suurin osa Suomessa myytävien puhelimien edullisimmista hinnoista on itseasiassa tappiollisia, katteettomia tai lähes katteettomia hintoja. Monesti varsinkin suosituissa malleissa puhelimet myydään halvemmalla hinnalla kuin millä ostetaan sisään. En muista tarkkaa 920:n sisäänostohintaa, mutta olisiko ollut muistaakseni noin 597 € ja jotain senttejä. Ei sillä Verkkokauppa.com tai muutkaan isoa bisnestä tee – se vain on jonkun tehtävä ja parempi sekin kuin ei mitään.
     Mahdollinen/todennäköinen myyntitappio korjataan kvartaalikohtaisten myyntitavoitteiden täyttämisestä tulevilla korvauksilla ja erilaisilla markkinointirahoilla, jotka nekään eivät ole suuria summia.

 2. Huhhuh, vähän myöhään tulee? Edessä vielä kokonainen kuukausi odottelua.

  Noh, jos myöhäisempi päivämäärä tarkoittaa että tavaraa riittää ja toimitukset kulkevat…

 3. Mutta enikeis hinta on kohdillaan ja onhan se siis ostettava.

 4. Onkohan tuo pelkästään verkkokaupassa tuon hintainen vain jokaisessa kaupassa? Ei huvittaisi kerralla ostaa 600e kännykkää.. Tosin jos ei ole muuta mahista niin pakkohan se on! 🙂

  Mutt ei paha hinta 599.. Itse pelottelin ihmisiä,myös itseäni 699€ tai kalliimalla!

 5. Muistakaa sitten kaikki pyytää tuossa mainoksessa mainittu tyylikäs ja vaivaton langaton lataus tuohon samaan hintaan. Älkää hyväksykö mitään muuta lataustapaa kuin langaton, sillä se on selvästi luvattu tässä päivänselevässä piilolipsautus-oho-mainoksessa.

  Uups. Lähetinkö minä tämän jo? Tarkoitus ei missää tapauksessa ollut lähettää. Oho, se lähtikin vasta nyt.

Kommentointi on suljettu!