Yhdysvaltoihin Verizonille suuntaava Nokia Lumia 822 julki

Nokia virallisti tänään Yhdysvaltojen markkinoille Verizon-operaattorin valikoimiin räätälöidyn Windows Phone 8 -pohjaisen puhelimen, joka on mallinimeltään Lumia 822. Puhelin saapuu markkinoille kuluvan vuoden aikana ja sen hinta operaattorisopimuksen kera on 49 dollaria. Sen mahdollinen saatavuus muualla päin maailmaa on vielä täydellinen kysymysmerkki.

LTE-yhteyksin varustettu Lumia 822 perustuu 1,5 gigahertsin Snapdragon S4 -tuplaydinpiirisarjaan. RAM-käyttömuistia löytyy gigatavun verran ja sisäistä tallennustilaa 16 gigatavua. Mukana on microSD-paikka ja uutuus tukee muistikortteja aina 64 gigatavuun asti.

Puhelimen etupuolta hallitsee 4,3 tuuman kosketusnäyttö, joka on tarkkuudeltaan 800 x 480 pikseliä. Takana komeilee kahdeksan megapikselin kamera. Vaihdettavilla takakuorilla puhelimeen on mahdollista tuoda myös tuki langattomalle lataukselle.

Lumia 822 on kooltaan 127,8 x 68,4 x 11,2 millimetriä ja se painaa 142 grammaa. Laite tulee saataville kolmena eri värinä: mustana, valkoisena ja harmaana.

Lähtee: Nokia & The Verge