Nokia vahvisti: Lumia 920 myyntiin Suomessa 22. marraskuuta

Nokia on tänään vahvistanut virallisella lehdistötiedotteella tuovansa Lumia 920 -puhelimen Suomen markkinoille 22. marraskuuta alkaen. MobiiliBlogi paljasti kyseisen päivämäärän jo eilen, kun Verkkokauppa.comin mainos valui verkkoon ennen aikojaan. Nokia ilmoittaa uutuudensa suositushinnaksi 660 euroa.

Nokia Lumia 920 on herättänyt kiinnostusta heti syyskuun lanseerauksesta lähtien. Laitteen tekniset huippuominaisuudet tuovat käyttäjille käytön helppoutta, loistavia kuvia ja videoita, mahdollisuuden käyttää kännykkää vaikka hanskat kädessä, helpon tavan ladata laitetta ja uuden tavan tutustua ympäristöön Nokia City Lens -palvelun avulla”, sanoi Nokian Suomen ja Baltian myyntijohtaja Mauri Pietikäinen.

Windows Phone 8 -pohjaisen Lumia 920:n toimintoja hallitaan 4,5 tuuman kosketusnäytöltä. Se toimii paljaan sormen lisäksi esimerkiksi kynnellä ja hansikkaat kädessä. Takaa löytyy PureView-kamera ja sisällä sykkii 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin.

Lippulaivan lisäksi Nokialta odotetaan markkinoille myös edullisempaa Lumia 820 -mallia. Sen saatavuudesta Suomen osalta valmistaja ei suostunut vielä hiiskumaan.

5 kommenttia

  1. Markkinoiden paras puhelin, tänne kans yksi heti.

  2. On kyllä melko houkutteleva puhelin. Toivottavasti Verkkiksen hinta on lähempänä totuutta! 🙂

Kommentointi on suljettu!