Samsung esitteli uuden Android 4.1 -puhelimen: Galaxy Premier

Markkinoille rynnii jälleen uusi Android-puhelin. Tämänkertaisen uutuuden takaa löytyy maailman suurin matkapuhelinvalmistaja Samsung, joka tuo marraskuussa kauppoihin Galaxy Premier -nimeä tottelevan puhelimen. Se perustuu Android 4.1 -käyttöjärjestelmään ja aloittaa markkinoiden valloittamisen Ukrainasta noin 680 dollarin suositushintaan. Aika näyttää valuuko uutuus aikanaan myös Suomeen.

Galaxy S III:n muotoasua noudatteleva Galaxy Premier on varustettu 4,65 tuuman HD Super AMOLED -kosketusnäytöllä, jonka tarkkuus on 1280 x 720 pikseliä. Sisällä sykkivän piirisarjan tietoja ei julkaistu, mutta ilmeisesti pellin alla jyrrää 1,5 gigahertsin TI OMAP 4470 -tuplaydinsuoritin. RAM-käyttömuistia on tarjolla gigatavun verran.

Puhelimen yhteysominaisuuksiin lukeutuvat HSPA+, WiFi, GPS, GLONASS, NFC ja Bluetooth 4.0. Takana on kahdeksan megapikselin kamera ja edessä 1,9 megapikselin kuvausväline. Androidin päällä lepää TouchWiz-käyttöliittymä tuttujen Smart Stay-, Direct Call-, Social Tag-, Pop-up play-, Best Photo- ja S Voice -toiminnallisuuksien kera.

Samsung Galaxy Premier painaa 130 grammaa ja on virallisilta mitoiltaan 134,2 x 68,02 x 8,99 millimetriä. Akusta löytyy kapasiteettia 2100 milliampeeria.

Lähteet: Engadget & Samsung Ukraina

4 kommenttia

  1. Nyt menee kyllä Sampalla sämpylät sekaisin. Miksi puskevat näin monta aivan samanlaista puhelinta markkinoille? Sekoittaa vaan loppukäyttäjää turhaan.

    Mikä pointti mahtaa olla Galaxy Premieren ja Galaxy S3 Minin yhteinen olemassaolo markkoinoilla? Laitteet ovat kuitenkin jotakuinkin identtisiä. Ja sitten mun SGS2 on vielä valmistuksessa, niin näidenkin pointti on vähän niin ja näin. Myöskään SGS3 hinta ei ole niin kaukana näistä että.. Äh, en ymmärrä.

    1. Enpä ymärrä minäkään, mutta verkkokauppa komissa on edelleen tulossa Samsung III kera suomessakin toimivan LTE yhteyden kanssa .

  2. @ Nite

    Täsmälleen samaa ihmettelin itsekin. Ulkonäössä, spekseissä ja käyttöjärjestelmässä ei juuri mitään merkittäviä eroja muihin saman hintaluokan mallehin nähden. Ennen kaikkea hämmentää tuo pieni hintaero SGS 3:n verrattuna.

  3. Takoo minkä ehtii sekoittaakseen Applen markkinoita ja sehän käy meille vaikka oma Nokiamme onkin pulassa idän jättiläisen kainalossa.

Kommentointi on suljettu!