Joko tilasit Lumia 920:n? Niin teki moni muukin, operaattorit kehuvat uutuuden kysyntää

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä ennakkotilaukseen saapunut Nokia Lumia 920 on saanut suomalaiset kuluttajat puhelinkaupoille, kertoo Iltalehti. Operaattoreista sekä DNA että Sonera kehuvat iltapäivälehdelle ennakkomyynnin alkaneen selvästi aikaisempia Lumia-malleja vauhdikkaammin.

DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko kuvailee kysynnän olleen odotetun kovaa. Tarkkoja ennakkomyyntilukuja Aavikko ei paljasta, mutta kertoo puhelimia menevän päivittäin ”satoja”.

Myyntiin Nokian uusi lippulaiva saapuu Suomessa 22. marraskuuta. Sen hinta liikkuu edullisimmillaan 600 euron tuntumassa. Pahimmista kilpailijoista iPhone 5 irtoaa noin 700 eurolla ja Samsung Galaxy S III:n hinta pyörii reilun 550 euron tuntumassa.

Ovatko MobiiliBlogin lukijat päätyneet ennakkotilaamaan Nokia Lumia 920:n?

Lähde: Iltalehti

45 kommenttia

 1. Kyllä himottais, mutta kun on jo Lumia 800 kytkyllä

 2. Itseasiassa se liikkuu edullisimmillaan 480€ hinnalla TeleFinlandilla.

  1. Artikkelissa viitattiin ei-kytky hintoihin, typeräähän se olisi verrata kytkyhintaa ”kaupan” vastaavaan. 🙂

   1. No jos liittymä maksaa 0,67€ + puhelin 20€kk tai sit hankkii puhelimen suoraan hintaan 480€ ja ei ole sim-lukittu niin hinta jää silti alle 500€. En hirveästi tuota kytkykaupaksi sanoisi kun ei sido mihinkään operaattoriin. Pelkästään fiksua hankkia tuota kautta.

   2. Artikkelissa ei kyllä missään kohtaan keskitytä ei-kytkyihin, vain operaattoreiden myynneistä puhutaan.

    1. Kaikkien artikkelissa mainittujen luurien hinnat on niin sanottuja kauppahintoja. Operaattoreilta voi ja varmasti saakin edullisemmin, mutta niiden vertailussa on aina omat hankaluutensa.

 3. Tänään laitoin vaihteeeksi keltaisena. Ps. Jopa vannoutunut Äpy frendini rupeaa jo epäröimään omansa puolesta, ja on ihan hiljaa siitä:D

 4. Tilattu on TF: n kytkynä,enkä pidä kalliina,mutta toivottavasti lunastaa odotukset.Paluu nokiaan sitten n- gagen,joka sekin vielä laatikossa.

 5. Menee tilaukseen punaisena, en vain ole ehtinyt vielä vertailla hintoja ja vaihtoehtoja.

 6. Aina sama stoori, hirvee suosio ja hyllyt tyhjänä. Eikös edellisenkin lumian kohdalla kuulunu ettei kerkeä valmistamaan kun menee niin hurjana. No ei näkyny kyllä luvuissa. Markkinointia.

 7. Kyllä on jo laitettu ennakkotilaukseen ja väriksi valitsin keltaisen 🙂

 8. Paroni on hyvä ja käyttää androidiaan. Niinhän tekee kaikki jonnet!

 9. Tervetuloa iPhone 6:n käyttäjäksi. Säästyisitte kyllä rahalta, vaivalta ja pahalta mieleltä jos ostaisitte nyt iPhone 5:n. Nähdään sitten ensi syksynä.

 10. Hyvä Nokialle ja Elopille, joka tarvitse näyttöjä, ettei tule kenkää.

  Eikös Lumiat ole Suomessa saaneet aina ihan kohtuullisen vastaanoton myös toisen sukupolven WP -kanssa. Lumia 920 menestys punnitaan vasta maailmanmarkkinoilla.

 11. Ei ikävä kyllä pärjää N ysille kokonaisuutena, vaikka on parempi näyttö, kamera, ja prossut. Jollan meegoa odotellaan.

 12. Ettekö te ääliöt ymmärrä, että Jollan Meego ei tule olemaan Nokian Swipe-käyttöliittymän kaltainen, koska käyttöliittymä oli Nokian! Pyyhkäisyihin perustuva käyttöliittymä oli Nokian Meego-käyttöjärjestelmän päälle rakentama kokonaisuus, eikä osaitse Meegoa!

  Eli, Jollan Meegoluurissa ei voi olla samanlaista pyyhkäisyllä toimivaa käyttistä.

  1. Niin, se voi olla jopa parempi Jollan luureissa, siksi odotan, ja katson sen kortin. Nokian MeeGo on nyt kuitenkin parempi kuin wp.

   1. Tuo on kyllä totta omasta mielestänikin, vaikka Lumia 800 omistankin

  2. ”Älypuhelinta kehittävä Jolla hyödyntää tulevassa käyttöliittymässään kosketuseleitä”

   ”Aiemmin Jolla on tyytynyt kehumaan, että yhtiö vie älypuhelinten käyttöliittymän ja -kokemuksen aivan uudelle tasolle. Jolla on luvannut julkistaa Meego-pohjaisen käyttöliittymänsä marraskuun lopulla.

   Jussi Hurmolan mukaan kosketuseleet tukeutuvat tiukasti liikeantureihin. Enempää hän ei vielä paljasta.”

   http://www.3t.fi/artikkeli/uutiset/teknologia/jollan_puhelin_tottelee_kosketuseleita

   Mitä tuo sitten tarkalleen tarkoittaa, on vielä arvailujen varassa. Joka tapauksessa kuulostaa mielenkiintoiselta.

 13. Itse tilasin jo jonkin aikaa aikaa sitten, heti kun tuli saataville gigantin verkkokauppaan silloin hinnaksi kuitenkim tuli n. 1003 € mutta loput rahat saa takaisin piakkoin. Eli n. 600€ tämä maksaa ja aion ehdottomasti hankkia sen langattoman laturin kun se kuulostaa niin hienolta, se 70 € malli. Nykyinen puhelimeni on Lumia 800 johon olen ollut erittäin tyytyväinen. Ja onhan Lumia 920 sentään markkinoiden paras puhelin tällä hetkellä jos arvosteluja olette lukeneet. Ja hintakin jää alle pahimpien kilpailijoiden

  1. Laitappa linkkiä moiseen arvosteluun? Luureja ei vielä monella ole edes ollut. Vergen reviewin luin. Eikä siinäkään ihan parhaaksi vielä haukuttu. Jos vanhat lumiat on maistunu, niin varmasti on hyvä peli. Androidista tai iosista loikatessa saattaa mieli olla toinen. Itse aion katsoa vielä, saako wp jalansijaa vai ei, siihen asti sinnitellään androidilla.

    1. Ilta-Sanomien arvostelut ovat eri,mitä maailmalla on L920 arvosteltu.
     Suomen markkinat eivät vielä ihmeitä tee Nokia Lumia 920 myynnille!.Ei tule pärjäämään Samsung Galaxy S3 (4G.LTE tulee marraskuun aikana myös) mallin myynnille!!.Jopa Samsung ATIV S saattaa mennä vielä paremmin kaupaksi,kuin Nokia Lumia 920.

    2. Aikamoinen hater olet jani. Nokia on tainnut kusta pahasti aamumuroihisi.

  2. En ole ainakaan pikaetsinnöillä löytänyt vielä yhtään negatiivista arviota kyseisestä laitteesta. 😉

   1. No esim. Vergen yleisarvosana 7,9 ei ole parhaasta päästä. Ja tosiaan kyllä noissa ulkomaisissa arvosteluissa kyllä otetaan esille tuon lumian paino ja paksuus, sekä vieläkin windows phonen alakynsi ohjelmistoissa, ja kaikesta hypestä huolimatta keskinkertainen kamera valoisissa olosuhteissa. Hyvä luuri se on, en väitä vastaa. Paras Nokia, eri kastia kuin nämä edelliset. Mutta ei tässä vielä kilpaijoiden tarvi heittää hanskoja kehään. Toivottavasti tämä myy.

 14. En ole ennakkotilannut, koska Windows puhelimessa ei kiinnosta. Jollan julkaisu pitää katsoa ensin ja sitten voi päättää ostaako sen vai varsin edullisen LG:n Nexus 4 -puhelimen.

 15. Himottas joo, mutta ei tolla hintaa. ( vaikka ihan rahan arvonen onkin )

  820 olis pro, mutta N9 on kyllä sen verran hyvä, että eiköhän pysytä siinä. 😀

 16. Kylhän tuo keltainen tuli tilattua Verkkokauppa.comista. Innolla oottelen uutta nokialaista. Toivottavasti Nokia julkaisee myös Windows 8 tabletinkin. Olen kyllä varmasti ostamassa, jos näin hyvin sattuisi käymään. (:

  1. Kyllähän tuota näyttöä mainostetaan kestävämmäksi kuin aikaisemmin, mutta itse hommaan ainakin aina kaikkiin kosketuslaitteisiin näytönsuojan.

   1. No se lähti sitten tilaukseen, kun itsellä puhelin aina näyttö alaspäin.

Kommentointi on suljettu!