Galaxy Note II otti hyvän startin: jo kolme miljoonaa myytyä laitetta

Elokuussa esitelty ja lokakuussa muun muassa Suomen markkinoille rantautunut Galaxy Note II on ottanut hyvän lähdön markkinoilla. Samsungin antamien tuoreimpien tietojen mukaan uutta hybridilaitetta on myyty jo yli kolme miljoonaa kappaletta. Myynti on ollut selvästi edeltäjäänsä parempaa, sillä ensimmäisen sukupolven Galaxy Notella meni pelkästään miljoonan saavuttamiseen aikanaan parisen kuukautta.

Suurella 5,5 tuuman kosketusnäytöllään Galaxy Note II sijoittuu perinteisen kosketusnäyttöpuhelimen ja taulutietokoneen välimaastoon. Sen erikoisuutena on koteloon integroitu S Pen -kynä, jota hyödyntäviä sovelluksia Samsung toimittaa Galaxy Note II:n mukana useita. Laite perustuu uudehkoon Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään ja sen sisällä jyskyttää 1,6 gigahertsin neliydinsuoritin.

Samsung Galaxy Note II:n hinta Suomessa pyörii vajaassa 600 eurossa.

Lähde: Engadget

5 kommenttia

  1. Täytyy sanoa etten ole yhtään yllättynyt. Tämmöset hybridikaitteet tekevät vaan läpimurtonsa. Ei Note2 ole liian iso puhelimeks enään monenkaan mielestä. Hyvin mahtuu kaikkiin taskuihin. Mutta iso näyttö ja S-pen tuo vaan sellasta käyttö kokemusta mitä ei muualta saa. Note2 on ehdottomasti paras mobiililaite mitä olen ikinä käyttäny.

  2. Itse taas pidän enemmän Applen tavasta käyttää sormia ja erilaisia sormiyhdistelmiä ja -pyyhkäisyjä kaikkiin toimintoihin. En ymmärrä mitä ideaa tuossa kynässä on muuta kuin kirjoittaminen. Ja niitä kyniäkin saa kaikkiin muihinkin laitteisiin. Ja tuo koko on todella epäkäytännöllinen.
    Tuo laite ei mahdu esim. tiukkojen farkkujen taskuun millään

  3. Otapa ”Mutu” puhelin käteen ja kokeile itse. Minulla kakkosnote on ollut viikon ja on aivan uskomattoman hyvä laite. Verrokkina työ-iPhone5 ja seiskatuuman tabletti. Lyö kyllä tuon yhdistelmän.
    Android on hioutunut todella käytettäväksi ja puhelin on muutenkin sairaan nopea. Kaikki vaan toimii. Applen sanoilla: ”amazing”. Ominaisuuksia on vaikka muille jakaa ja lisää saa ohjelmistokaupasta. Kynän hiffaamiseen menee varmaan aikansa, mutta esim. nettikäytössä vielä asteen mukavampi kuin vaimon S III.

      1. OK 🙂 Minulla 3 vuotta aktiivista iLaitteilua takana.

Kommentointi on suljettu!