Galaxy S III:n menestys jatkuu: 30 miljoonaa myytyä puhelinta

Samsung jatkaa myyntiluvuilla kehuskelua. Ensin yhtiö ilmoitti, että älypuhelimen ja tabletin yhdistelmää Galaxy Note II:sta on myyty jo kolme miljoonaa kappaletta. Nyt yhtiö päivittää Galaxy S III:n myyntilukemat, jotka ovat kohonneet jo 30 miljoonaan.

Toukokuun lopussa myyntiin rantautunut Galaxy S III on ollut hurja menestystuote Samsungille. Sen myynti saavutti 20 miljoonan kappaleen rajapyykin noin 100 päivässä, nopeammin kuin yksikään yhtiön aikaisempi älypuhelin. Nyt saavutettu 30 miljoonan virstanpylväs tekee siitä kaikkien aikojen menestyneimmän Galaxy S -sarjan tuotteen. Kaiken lisäksi seuraaja saapunee markkinoille aikaisintaan ensi keväänä, joten yhtiöllä on vielä kuukausia aikaa kiriä myyntilukemia entistäkin korkeammalle.

Galaxy S III on suurella 4,8 tuuman HD Super AMOLED -kosketusnäytöllä varustettu älypuhelin, joka päivittyi hiljattain Android 4.1 -alustaversioon. Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa kahdeksan megapikselin kamera, 1,4 gigahertsin neliydinsuoritin, NFC ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Lähde: Engadget

5 kommenttia

  1. En kyllä ihmettele. Omastakin taskusta löytyy ko. luuri ja on se kyllä kova peli. Koko on täydellinen: valtava näyttö, mutta sopii silti käteen. Nyt vielä JB-päivityksen jälkeen laite toimii täydellisen sulavasti. Vaikea tulevan S4:n laittaa tästä paremmaksi. Toivottavasti eivät ainakaan laitetta lähde suurentamaan.

  2. Mun mielestä S4:ssa vois olla saman kokoinen näytö vaikka Full HD resoluutiolla ja jossain sellaista on jo huhuttukin. Itelläni on S2 ja koko hyvä, mutta ei haittsa vaikka olis vähän isompikin. Kyllä Samsung osaa!

  3. täysin samaa mieltä, että näyttöä ei tarttis lähteä suurentamaan, sillä nykyinen on täydellinen koko

  4. En jaksa uskoa, että lähtevät seuraavan version kohdalla enää näyttöä suurentamaan, siinähän tulis pikkuhiljaa noten lukemat vastaan. Nykyisellä valikoimalla löytyy jotain jokaisen makuun.

  5. Jostain luin huhuja, että 5 tuumaa olisi S4:n näytönkoko. Mielestäni tuo on aika passeli koko huippuälyluurin näytölle, eikä se vielä lähentele edes Note 1:n kokoa. Vielä kun reunat pidetään kapeina niin, olisi hyvinkin mahdollista suurentaa näyttöä tuolla 0,2 tuomalla. Viiden tuuman Full HD Super Amoled Plus näyttö, ahnam..

Kommentointi on suljettu!