Windows Phone 8 -puhelimet synkronoituvat nyt myös Macin kanssa

Applen Mac-tietokoneidenkin vannoutuneet käyttäjät voivat huoletta päivittää puhelimensa seuraavan sukupolven Windows Phone 8 -laitteisiin. Microsoft on nimittäin julkaissut sopivasti kolmosversion Macille suunnatusta synkronointisovelluksestaan, jonka oleellisin uudistus on tuki Windows Phone 8 -pohjaisille puhelimille. Ohjelman avulla käyttäjä voi siirtää tiedostoja puhelimen ja Macin välillä.

Uusitulla logolla ja yksinkertaistetulla Windows Phone -nimellä julkaistu sovellus on ladattavissa Mac App Store -kaupasta ilmaiseksi. Windows Phone 8 -tuen lisäksi kolmosversio sisältää muun muassa seuraavat uudistukset:

 • Tiedostojen siirto puhelimen ja tietokoneen välillä hoituu kätevästi vetämällä ja pudottamalla.
 • Tuki iPhoto 9.3.2- ja Aperture 3.3.2 -sovelluksille.
 • Ohjelma osaa näyttää Windows Phone 8 -puhelimien akun lataustilan.
 • Laajempi tuki soittoäänille Windows Phone 8 -laitteilla.

Lähde: wpcentral

8 kommenttia

 1. Kannataa hieman varoa mikäli tuolla ohjelmalla voi kopioida kaikki käyttäjän halumat tiedostot.

  Noita Aplen musiikki kaupasta ostettuja kappaleita ei saa kopioida koneeseen missä ei ole vastaavaa kauppa ohjelmistoa ja niitä ei saa myöskään säilyttää kahdessa eri paikassa saman aikaisesti .

  Siis ihan samat ongelmat joitten kanssa kansa aikoinaan taisteli Nokian vastaavan kaupan kanssa paitsi , että sille tuo oli estetty käyttämällä sopivaa DRM suojausta .

   1. Itse muutan itunesista ostetut musat aina mp3 tiedostoiksi (itunesilla) jolloin ne on helppo siirtää minne tahtoo.

 2. Eipä toimi ipadissa, niin kuin ei mikään muukaan. Ei pysty esim. Lähettämään kuvia bluetoothilla nokian N9 laitteella ipadiin. N9 kyllä tunnistaa laitteen, mutta ipad ei. Jos olisin tiennyt tämän en olisi ikinä ostanut kyseistä laitetta. Varmaan samaa kuraa kuin iphonetkin.

 3. Miten tämä nyt liittyi ipadiin tai n9:iin?

Kommentointi on suljettu!