Magenta Lumia 920 tulossa?

Nokia panostaa puhelimissaan väreihin. Se on hyvä tapa erottautua kilpailijoista, joista osa on tosin herännyt samaan trendiin ja lähtenyt tuomaan puhelimistaan useita värivaihtoehtoja. Esimerkkinä voidaan vaikka mainita HTC:n Windows Phone 8X, jonka mallistoon kuuluvat sininen, musta, punainen ja keltainen versio.

Suomessa marraskuun loppupuolella myyntiin saapuva Lumia 920 tulee meillä saataville mustana, valkoisena, keltaisena ja punaisena. Yhdysvalloissa laitteesta on myös syaanin versio. Seuraavaksi mallisto saattaa täydentyä magentalla versiolla. Kyseinen ja vielä julkaisematon värivaihtoehto esiintyy selvästi Nokian Tanskan yksikön YouTube-videolla, joka on katsottavissa juttumme lopusta.

Nokia Lumia 920 perustuu Windows Phone 8 -alustaan, 4,5 tuuman kosketusnäyttöön ja 1,5 gigahertsin tuplaydinsuorittimeen. Takaa löytyy PureView-kamera ja sisältä tallennustilaa 32 gigatavua.

Lähde: My Nokia Blog

4 kommenttia

  1. Suomalaistenkin Nokia -heppujen pitäisi reilusti puhua suomea, eikä vääntää englantia karmealla Olli Rehn -aksentilla.

  2. Milloinkahan syaani tulee Suomeen. Keltainen ja syaani ovat lempparini.
    Tuota keltaista odotin huhujen perusteella jo Lumia 800, mutta sitä ei sitten tullutkaan.

  3. En osta lumia 920 ennenku tulee Cyaniina tai edes magentana en halua mitään keltasta luuria tai tylsää mustaa tai valkoista!

Kommentointi on suljettu!