MobiiliBlogissa vieraili yli 40 000 eri kävijää viikon aikana

Viime viikko, eli viikko 44, muodostui MobiiliBlogin koko historia vilkkaimmaksi. Sivustolla vieraili yhden viikon aikana yli 40 000 eri kävijää, joka on lähes kaksi kertaa pitkäaikaista keskiarvoa enemmän. Aikaisempi kävijäennätys liikkui vajaan 30 000 vierailijan tietämillä.

Kävijäennätyksen sivustolle toi uutisemme Lumia 920:n saatavuudesta ja hinnoittelusta, joka vuoti julkisuuteen Verkkokauppa.comin lipsauttaessa mainoksensa verkkoon ennen aikojaan. Juttumme huomioitiin kotimaisten medioiden lisäksi myös muutamilla kansainvälisillä sivustoilla. Tämä nosti kävijämäärät muutaman päivän osalta selvästi tavallista korkeammalle.

MobiiliBlogin tuore kävijäennätys lämmittää erityisesti allekirjoittaneen mieltä, sillä sivustoon on käytetty mittaamaton määrä työtunteja viimeisen reilun neljän vuoden aikana. Olemme julkaisseet kaikkiaan 4745 artikkelia ja 17 164 hyväksyttyä kommenttia. Päivää kohden tämä tarkoittaa keskimäärin yli kahta uutta uutista ja noin kymmentä uutta kommenttia.

Huimasta menestyksestä haluan kiittää kaikkia lukijoitamme, sivuston sisällön kanssa avustaneita henkilöitä ja tietenkin laitevalmistaja sekä heidän kumppaneitaan, jotka ovat mahdollistaneet meille muun muassa lainapuhelimet testejä varten.

Toivottavasti myös nyt saavutettu ennätys on tehty rikottavaksi!

16 kommenttia

 1. Onnittelut! Onhan tämä hieno ja asiantunteva sivusto. Tarjoaa myös joitakin kotimaisia sivustoja (mm. Muropaketti) enemmän uutisia ja mukana on myös jotakin muuta omaa, kuten ne ”Mobiilimaailma kaksi vuotta sitten” -jutut.

  Nyt kysyisin, että onko noita joka sunnuntaisia juttuja enää tulossa. Pidin niistä kovasti ja niin taisi moni muukin

  1. itsekkin toivoisin lisää noita ”Mobiilimaailma kaksi vuotta sitten” -juttuja.
   Ja tietenkin onnittelut, uuden rajapyykin ohittamisesta 🙂

 2. Onnea!
  Milloin on muuten juttua tulossa Lumia 920?
  Ja itse ainakin haluaisin nähdä millaisia kuvia hämärässä tulee (luultavasti testaattekin :D) ja sitten näytöstä, että kuinka hyvä se on ja onko parhaimmistoa tän hetken älypuhelimissa.

  1. Ainakin minulle kerrottiin, että toivottavasti nyt marraskuun aikana.

 3. Jes! Hieno saavutus, itse luen tämän sivun artikkelit päivittäin, asiantuntevaa hommaa!!

 4. Onnea! On ollut mukavaa seurata blogin kehitystä. 😀 Jatka samaan malliin

 5. Hienoa, onnea! En yhtään ihmettele, tämä on loistava sivusto! Eiköhän tuokin ennätys mene ennemmin tai myöhemmn rikki.

 6. Onnea vaan tästä saavutuksesta. Mobiiliblogi on kuin mobiilimaailman seiska kaikkine huhuineen, vuotoineen ja juoruoneen 🙂

 7. Onnea Teemu! 🙂 Kiitos, että kirjoitat tätä hienoa blogia sillä tässä on kyllä hyvin paljon tietoa. Tosiaan tuo päivitystahti on huima, mikä on hyvä sillä luen suurella mielenkiinnolla uusimpia mobiilialan juttuja. Kaiken lisäksi uutisoit aivan pienimmistäkin jutuista, mikä on todella hyvä. Onnea tulevaisuuteen ja Kiitos vielä kerran! 😀

  1. Ps. Olen jo seurannut MB:tä 2 vuotta ja laatu on huimaa! 😀

 8. Kiitos ja onnittelut! Erityiskiitoksen voisi antaa siitä, että kirjoitat tasapuolisesti myös esim. Sonyn, webOS:n ja Firefox OS:n kuvioista, joita monet muut sivustot eivät ota huomioon.

 9. Ansaittu.
  Rupean käymään aktiivisemmin, kun pääsen N9:sillä

Kommentointi on suljettu!