Yhtenäinen ilmoituskeskus tulossa Windows Phonelle?

Kaikki saapuneet viestit, puhelut ja muut huomiot yhteen kokoava ilmoituskeskus loistaa poissaolollaan uudessa Windows Phone 8 -alustaversiossa. Androidissa ja iOS:ssa ylhäältä esiin vedettävänä valikkona toteutettu ominaisuus saattaa kuitenkin myöhemmin saapui myös Microsoftin mobiilialustalle. Asiasta vihjaisi Microsoftin Thomas Fennel verkkojulkaisu The Vergelle.

Fennelin mukaan yhtiöltä yksinkertaisesti loppui aika Windows Phone 8:n kanssa. Tämän vuoksi ilmoituskeskusta ei saatu mukaan, vaikka sitä on toivottu yhtiöltä kovasti muun muassa kehittäjien toimesta. Fennel kertookin Microsoftin tutkivan asiaa erittäin huolella.

Ilmoituskeskuksen puuttumisesta huolimatta antaa Windows Phone 8 sovelluskehittäjille lisää vapauksia käyttäjän huomion herättämiseksi. Uudessa alustaversiossa myös kolmansien osapuolien sovelluksen pääsevät manipuloimaan lukitusnäkymää ilmoituksilla ja esimerkiksi taustakuvilla. Lisäksi kotinäkymän tiilet osaavat ilmoittaa uusista tapahtumista. Osa käyttäjistä jää kuitenkin varmasti kaipaamaan yhtenäistä keskusta, sillä lukitusruutuun saa vain kuuden eri sovelluksen ilmoitukset ja hajallaan olevan informaation etsiminen kotinäkymän tiiliä rullailemalla ei kuulosta käytännöllisimmältä ratkaisulta.

Lähde: The Verge

7 kommenttia

 1. Joo rupes naurattaa, kun nokia N9 paketti takana. 😛

  Hyvä juttu. Thumbs up!

 2. ”Kaikki saapuneet viestit, puhelut ja muut huomiot yhteen kokoava ilmoituskeskus loistaa poissaolollaan uudessa Windows Phone 8 -alustaversiossa.. ”

  Eikä loista! Mitä ihmettettä täällä uutisoidaan, voi herran jestas..!

  1. Ok, kertonet sitten varmaan mihin Windows Phone kokoaa kaikki saapuneet ilmoitukset?

  2. naurattaa tälläiset kommentit, kun eivät (melkein) koskaan tiedä mistään mitään 😀

 3. Hassua, sillä kun viimeksi Nokialta kysäisin, niin millä tahansa kolmansilla osapuolilla ei ole pääsyä lukitusnäytön taustakuvaan vaikuttamaan. Tällä hetkellä ainoat ja sallitut sovellukset jota sitä tekevät ovat Bing, Facebook ja CNN.

 4. Noi ilmotuksethan menis hienosti tonne vasemmalle puolelle koti näkymää.Nysin tapaan.

Kommentointi on suljettu!