Apple myi kolme miljoonaa uutta iPadiä avajaisviikonloppuna

Kuluttajat ovat ottaneet hyvin vastaan Applen uudistuneen tablet-malliston. Valmistaja kehuskelee myyneensä neljännen sukupolven iPadiä ja uutta iPad miniä ensimmäisen kolmen päivän aikana yhteensä kolme miljoonaa kappaletta. Uutuudet saapuivat myyntiin 2. marraskuuta kaikkiaan 34 eri maassa.

Apple kertoo tuplanneensa myynnin maaliskuussa kauppoihin saapuneeseen kolmannen sukupolven iPadiin nähden, jonka WiFi-mallia myytiin ensimmäisen viikonlopun aikana 1,5 miljoonaa kappaletta. Uutuusmalleista yhtiö lupaa tuoda puhelinverkkoyhteydellä varustetut versiot kauppoihin Yhdysvalloissa seuraavien viikkojen aikana ja muualla päin maailmaa myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

Neljännen sukupolven iPad ja pienempi iPad mini esiteltiin maailmalle 23. lokakuuta. Täysikokoinen iPad sisältää uuden A6X-piirisarjan, Lightning-liittimen sekä edellisestä mallista tutun 9,7 tuuman Retina-näytön. Pienempi iPad mini perustuu 7,9 tuuman kosketusnäyttöön ja vanhempaan A5-siruun, jota käytettiin iPhone 4S -puhelimessa.

Lähde Apple

9 kommenttia

 1. 3 miljoonaa / 3 päivää /34 maata = alta 30000 iPadiä per maa päivässä. Pitäisi vaan tietää montako iKauppaa/asukas noissa maissa on, niin saataisiin oikea perspektiivi

  1. Tässä vähän perspektiiviä, samsung myi viime kolmen kuukauden aikana ympäri maailmaa 5.1 miljoonaa tablettia, eli apple myi yli puolet tuosta yhdessä vklopussa.

 2. Mitenköhän ihmeessä se on voinut tuplata myyntinsä, kun ipad ja ipad minin luvut ovat yhdessä 😀

 3. Tuo oli siis vasta Wi-Fi versio… monet taitavat odottaa vielä LTE versiota…

 4. Sad toivottavaa olisi, että apple kaatuisi. ( 😛 )

  Windows jyrää! ( Tai siis MeeGo )

 5. Tässä sen huomaa, että Android ei vaan pärjää tabletmarkkinoilla, joillla yksinkertaisuus ja nopeus ovat tärkeämpiä muokattavuuden ja ja typerän ”androidhifistelyn” sijasta.

  Hyvä Apple!!!

  1. ’Hifistelyä’? Onko pc:nkin käyttäminen samaa hifistelyä kun haluaa pitää kontrollin laitteestaan itsellään? Antsa antaa tehdä puhelimella muutakin kuin soittaa tai ottaa valokuvia. Se siitä hifistelystä…

Kommentointi on suljettu!