Samsungin Android-pohjainen digitaalikamera saapumassa vihdoin myyntiin

Elokuun lopussa esitelty Galaxy Camera -digitaalikamera on vihdoin saapumassa myyntiin. Samsung kertoo uutuuden saatavuuden käynnistyvän Iso-Britanniassa 8. marraskuuta. Alkujaan laitteen piti saapua kauppoihin lokakuun puolella. Suomen aikataulu on edelleen kysymysmerkki, mutta ainakin Verkkokauppa.com listaa Samsungin Android-kameran saatavuudeksi 2-4 viikkoa.

Samsung Galaxy Camera edustaa digitaalikameroiden seuraavaa sukupolvea. Siitä löytyy suuri 4,8 tuuman kosketusnäyttö (1280 x 720 pikseliä) ja Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmä. Mukana ovat sekä 3G-tuki että WiFi-yhteys. Verkkosurffailun lisäksi sillä onnistuu myös vaativa pelaaminen. Sisällä pyörii nimittäin 1,4 gigahertsin neliydinsuoritin.

Android-alusta tekee kuvien jakamisesta helppoa. Kamera tukee Dropbox-pilvipalvelua, jonka lisäksi kuvia voi tietenkin jakaa haluamiinsa sosiaalisiin palveluihin ilman tietokonetta.

Galaxy Cameran kameraominaisuuksiin lukeutuvat suorituskykyinen 16 megapikselin BSI CMOS-sensori ja valovoimainen optiikka (f2.8/23mm/21 x optinen zoom).

Uutuuden suositushinta Suomessa on 599 euroa.

Lähde: Phone Arena

4 kommenttia

  1. ”Verkkosurffailun lisäksi sillä onnistuu myös vaativa pelaaminen.”

    Jos voit lukea tuon hymyilemättä, niin tarkista pulssisi. Ei niin, etteikö homma onnistuisi, mutta idea pelaamisesta kameralla, lol.

    1. Kannattaakin miettiä, että näetkö laitteen kamerana vai android-pohjaisena multimedialaitteena. Mikä tästä tekee sen enempää kameran kuin vaikka 808 PureViewistä, se että puhelin-ominaisuudet puuttuvat?

      1. Se, että se on kamera ja 808PV puhelin?

  2. Normaalisti on puhelin jossa on kamera, tuo on kamera jossa on puhelin(voiko tuolla soittaa?)

Kommentointi on suljettu!