Kuvissa Nokian seuraava Windows Phone 8 -puhelin?

Syyskuussa lanseerattuja Lumia 920– ja Lumia 820 -malleja odotetaan vielä Suomen markkinoille. Tämä ei estä kuitenkaan huhumyllyä siirtymästä jo Nokian tulevien Windows Phone 8 -puhelinten kimppuun. Kiinalaissivusto WPDang on nimittäin julkaissut kuvia puhelimesta, jonka se väittää olevan mallimerkinnältään Lumia 830.

Aito tai ei, kuvien perusteella kyseessä voisi hyvinkin olla Nokian tuleva puhelinmalli. Muotokieli on tuttu ja värejäkin vaikuttaisi riittävän Nokian nykyisen käytännön mukaisesti. Kaiken lisäksi puhelin näyttää ainakin kuvien perusteella kohtalaisen ohuelta. Toteutuessaan tämä voisi olla juuri oikeanlainen lisäys Nokian älypuhelinmallistoon, jota on viimeisimpien julkaisujen osalta haukuttu hieman pulskaksi.

Kiinalaissivuston mukaan kyseessä olisi seuraaja Lumia 710 -mallille. Niinpä Lumia 830 -mallinimeä ei kannata vielä ottaa suurella vakavuudella. On lienee selvää, että Lumia 710:n seuraajaa kuuluu 7-sarjaan ja kantaa suuremmalla todennäköisyydellä esimerkiksi nimeä Lumia 720.

Lähteet: My Nokia Blog & WPDang

9 kommenttia

  1. Muistuttaa kyllä melkoisesti niitä HTC:n uusia Windows puhelimia, mutta vain nokian logolla. Epäilen kyllä vahvasti kuvien aitoutta.

  2. Epäilen minäkin aitoutta. Jos on totta, niin saattaisi tulla HTC:ltä oikeushaaste kopioinnista.

    1. Vai mitenköhän päin asia on? Mielesäni HTC kopioi aikas hävyttömästi Lumia mallistoa. Aito tai ei.

      1. Tältä se minustakin kyllä näyttää. 😉

  3. Näyttää kyllä täysin samalta kuin 820, mutta laihempi.

  4. Tekis samalla ruudulla ja tehoilla kuin 920, mutta ohuemman ja kevyemmän, niin olisi hyvä. Akku tarviis vaan olla isompi. Taitaa olla ankala yhtälö, vaikka kuvanvakaimen heittäiskin lepikkoon.

  5. Eikös aikoinaan Bang Und Olufsseenilla ollut tuollaisen suuntaista ulkokuorten suunnitellua (esim. 1980-luvun stereovahvistimien ulkomuodoissa), että suorakaide plus mustaväri oli se millä myytiin.

Kommentointi on suljettu!