Testissä puusta valmistettu Toast-kuori iPhonelle

Puu on miellyttävä, lämmin ja kestävä materiaali. Matkapuhelimissa kuluttajat ovat kuitenkin tottuneet muoviin, lasiin ja alumiiniin. Esimerkiksi iPhone 5 on todellinen taidonnäyte, joka yhdistää saumattomasti alumiinin ja lasin kliinisen puhtaaksi kokonaisuudeksi. Sen heikkoutena ainakin Suomen oloissa on kolkko ja kylmä tuntuma ulkoilmassa puhelinta käytettäessä syys- ja talvikeleillä. Niinpä otimme ilolla vastaan Suomessa InnoGearin markkinoiman ja Green Monkey -verkkokaupan kautta myytävät Toast-suojakuoret.

Toast on aidosta puusta valmistettu takakuoren suoja, jonka mallistosta löytyy versiot iPhone 4-, 4S– ja 5-puhelimille sekä iPad-taulutietokoneelle. Saatavilla on muutamia eri materiaalivaihtoehtoja (bambu, pähkinäpuu ja saarni) sekä kuviointeja. Kiinnittäminen tapahtuu suojakalvojen tavoin tarrapinnalla, joten onnistunut käyttökokemus vaatii tarkkuutta. Asettelemiseen kannattaa käyttää aikaa, sillä vinossa harottava kuori ei ole mukavaa katseltavaa.

Toastin ehdoton valttikortti on sen materiaali. Puun tuoksun voi jopa aistia ja kylmän alumiinin sijaan se antaa lämpimän ja hyvän kitkapinnan käden ja puhelimen välille. Lisäksi kuori on vain 0,8 millimetriä paksu, joten se ei pilaa iPhone 5:n ohutta rakennetta.

Hintaa Toastin iPhone-versiolla on 39 euroa. Se on kohtalaisen paljon pelkältä takakuoren suojalta, mutta persoonallista kuorta etsivä on varmasti valmis raottamaan sen verran lompakkoaan.

6 kommenttia

 1. On kyllä hieno mutta aika ohut. Halkeaako yhdestä tiputuksesta?

  1. Vaikea sanoa, mutta yllättävän kestävältä tuo ainakin tuntuu.

   1. Onko tuo semmoista taipuista ja notkeaa, vai kovaa ja jäykkää?

    1. Aavistuksen kestää vääntelyä, mutta toki napsahtaa poikki, jos tosissaan alkaa voimaa käyttämään.

 2. Haha iPhonen tappaja näkyy kuvissa iphonen takana.

  Jos vain MeeGon kehitystä oltaisiin jatkettu.

  Kiitos taa Eflop pilasit MeeGon! 🙁

  En rupee mtn jolla potaskaa ostaa!!!!

Kommentointi on suljettu!