Nexus 7 sai lisää tallennuskapasiteettia ja mobiilidatan

Kesäkuussa esitelty Nexus 7 -taulutietokonemallisto laajenee uudella versiolla, joka sisältää 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä tuen mobiiliyhteyksille. Uusi mallivariantti tulee Android 4.2 -käyttöjärjestelmällä ja sen ensimmäisen erän pitäisi saapua Suomeen vielä kuluvan vuoden aikana. Ilman mobiilidataa varustettu 32 GB:n Nexus 7:n nähdään kuitenkin kauppojen hyllyillä jo viikolla 46. Sen suositushinta on 269 euroa. Mobiiliyhteyksiä tukevan mallin hintatietoja Asus ei suostunut vielä vahvistamaan, mutta ainakin Verkkokauppa.comin listoilla se pyörii jo 329,90 euron hintalapulla koristettuna.

Kompaktina markkinoidun Nexus 7:n kylkeen tuki mobiilidatalle sopii mitä mainioimmin. Sellainen olisi ollut hyvä lanseerata jo kesäkuussa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Nyt myös ne, jotka haluavat käyttää tablettiaan aktiivisesti kodin ja työpaikan ulkopuolella voivat tehdä sen Nexus 7:llä. Mobiiliyhteyksien osalta uusi variantti tukee eri taajuuksia laajasti: GSM/EDGE 850/900/1800/1900 ja WCDMA 850/900/1700/1900/2100.

Muut ominaisuudet Nexus 7:ssä ovat pysyneet ennallaan. Edessä loistaa seitsemän tuuman kosketusnäyttö (1280 x 720 pikseliä) ja sisällä jyskyttää NVIDIA:n 1,2 gigahertsin neliydinsuoritin. Etupaneelista löytyy 1,2 megapikselin kamera, jonka lisäksi NFC, GPS ja tietenkin WiFi kuuluvat laitteen ominaisuusvarastoon.

4 kommenttia

  1. Hienoa, että muistinlisäys on hinnoiteltu järkevästä eikä applemaisesti sataan euroon.

    1. Tuon trendin toivoisi yleistyvän myös muilla valmistajilla.

  2. Ilman mobiilidataa varustettu 32 GB:n Nexus 7:n nähdään kuitenkin kauppojen hyllyillä jo viikolla 46. Sen suositushinta on 269 euroa. Mobiiliyhteyksiä tukevan mallin hintatietoja Asus ei suostunut vielä vahvistamaan, mutta ainakin Verkkokauppa.comin listoilla se pyörii jo 329,90 euron hintalapulla koristettuna.

    >suositushinta 269
    >kaupan hinta 329,90

    Hyvä yritys, Verkkokauppa.com

Kommentointi on suljettu!