Motorola hauskuuttelee jälleen iPhonen kustannuksella

Kilpailijoiden piikittely mobiilimarkkinoilla on tiettyjen valmistajien keskuudessa varsin yleistä. Ainakin Samsung on tullut tunnetuksi lukuisista videoistaan, joissa se hehkuttaa omien tuotteidensa ylivertaisuutta Applen laitteisiin nähden. Viime aikoina samaa linjaa on nähty myös Motorolalta, joka on päätynyt julkaisemaan sosiaalisissa medioissa Applen kustannuksella pilailevia kuvia.

Syyskuussa Motorola vastasi Applen kohuttuun karttaongelmaan hauskalla kuvalla, jolla markkinoitiin Droid Razr M -puhelinta. Nyt se hehkuttaa Droid Razr Maxx HD -mallinsa ylivoimasta akkukestoa Applen iPhoneen verrattuna yllä nähtävällä kuvalla, joka löytyy yhtiön Facebook-kanavalta.

Android-pohjainen Motorola Droid Razr Maxx HD päihittää useimmat kilpailijansa akkukestossa, joten aivan pelkästä sanahelinästä amerikkalaisyhtiön kuvassa ei ole kyse. Puhelimen sisältä löytyy nimittäin huikea 3300 milliampeerin akku, jonka vääntö riittää valmistajan mukaan jopa kahdeksan tunnin yhtäjaksoiseen verkkoselailuun. Muiltakin osin ominaisuudet ovat varsin kohdallaan, sillä edessä paistattelee 720p-tasoinen 4,7 tuuman kosketusnäyttö ja sisällä sykkii 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin.

Lähde: Pocketnow.com