Joka pojan unelma: Galaxy Note II Kiinaan kahdella SIM-paikalla?

Kahdella SIM-korttipaikalla varustettuja puhelimia löytyy tätä nykyä muutamia myös niin sanottujen älypuhelinten kategoriasta. Ikävä kyllä ylimääräisen SIM-paikan vuoksi joutuu usein tekemään kompromisseja laitteen muiden ominaisuuksien suhteen. Todellista lippulaivamallia kahdella korttipaikalla ei ole nähty, mutta tilanne on muuttumassa. Tuoreimpien huhujen mukaan Kiinassa päästään pian nauttimaan Galaxy Note II:sta ylimääräisen SIM-paikan kera.

Huhu kertoo Kiinan markkinoille suunnatun Samsung Galaxy Note II:n saapuvan myyntiin China Telecomille 24. marraskuuta. Se tukee tietojen mukaan sekä GSM- että CDMA-verkkotekniikoita. Hintaa puhelimelle odotetaan kertyvän noin 835 dollaria.

Toisen SIM-korttipaikan lisääminen ei ole vaikuttanut puhelimen muihin ominaisuuksiin. Edessä paistattelee edelleen 5,5 tuuman HD-kosketusnäyttö ja sisällä hyrrää 1,6 gigahertsin neliydinsuoritin. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 4.1 Jelly Bean.

Tällainen olisi varmastikin monen mieleen myös Suomessa?

Lähde: UnwiredView

12 kommenttia

 1. Todellinen unelma. Vielä kun lähettäisivät kaikki loputkin Androidit takaisin Kiinaan, niin vielä parempi.

    1. Kyllähän ne riittäisi, mutta Android on semmousta kuraa, että mieluummin käytän rahat johonkin muuhun. Kuten vaikka siihen syaniin Lumia 920, jos sellainen vain Suomeen tulisi.

   1. Joo sinne ne.
    Todellinen unelma: Syaani Nokia lumia 920

   2. Lumiat voisi tuoda vaikka kaikki Suomeen kun eivät tunnu muualla menevän kaupaksi.

 2. Euroopan markkinoille myös,kiitos!. 😉
  Vaihtoehtoja ei ole koskaan liikaa. =)

 3. Ihan off topiccina, tietääkö kukaan SGS2:n Android 4.1-päivityksen aikatauluista?

 4. Kai se kännykkä yhdelläkin SIM-kortilla toimii? Kaikki omani ainakin tähän päivään saakka ovat… Paljon mielummin näkisin fyysisen QWERTY:n ja kunnollisen akun huippuluokan puhelimessa.

 5. Milloin saadaan Suomeen, pääsisi eroon tuosta Nokian kapulasta?

Kommentointi on suljettu!