Samsung ATIV Smart PC Suomeen marraskuun aikana

Windows 8 -käyttöjärjestelmän saapuminen markkinoille on saanut kaupat täyttymään erilaisista tabletin ja kannettavan tietokoneen yhdistelmistä. Eräs näistä on Samsung ATIV Smart PC, joka saapuu Suomessa myyntiin vielä kuluvan kuun aikana. Uutuuden suositushinnaksi korealaisvalmistaja ilmoittaa 929 euroa.

Smart PC on Samsungin uuden ATIV-sarjan ensimmäinen jäsen. Loppuvuoden aikana mallisto täydentyy vielä ATIV Tab -tabletilla ja ATIV S -älypuhelimella. Samsungin perusajatuksena on tarjota yhtenevä käyttökokemus kaikkien ATIV-sarjan tuotteiden välillä.

Samsung ATIV Smart PC koostuu näyttö- ja näppäimistöosista. Helppo liitettävyys takaa sen, että käyttötilanteesta riippuen laitetta voi käyttää tablettina tai perinteisenä kannettavana tietokoneena. Pakettiin kuuluu myös S Pen -kynä kirjoittamista ja piirtämistä helpottamaan.

Laitteen sisällä sykkii Intel Atom -siru. Kosketusnäyttö on kooltaan 11,6 tuumaa ja tarkkuudeltaan 1366 x 768 pikseliä. Ominaisuuksiin kuuluvat myös kahden ja kahdeksan megapikselin kamerat, mHDMI-liitäntä, USB-portti ja microSD-korttipaikka.

6 kommenttia

 1. Todella näyttävän ja kätevän näköinen kolmikko. Nokiankin täytyisi saada nyt nopeasti tablet-laite markkinoille.

  1. Niimpä tabletti tarvittais.

   Kalliitabon enkä tule ostamaan.
   Puhelin ei pärjää lumpsulle.

 2. Kalliita Atomi vehkeitä. Eikä tuo resoluutiokaan oikein houkuttele. RTllä ei ole taas softaa.

 3. Tietääkö joku mitä ATIV tarkoittaa? Eikös Sonylla ole ollut jo kauan laite nimeltä Vita? Miksi Sampan kehitysosasto ei tee täysipäiväisiä hommia?

Kommentointi on suljettu!